• Головна
  • Як на вулиці Данила Апостола у Львові проводять капітальний ремонт, - ФОТО
21:01, 26 лютого 2020 р.
Надійне джерело

Як на вулиці Данила Апостола у Львові проводять капітальний ремонт, - ФОТО

У Львові триває капітальний ремонт вулиці Данила Апостола, який проводиться на двох ділянках: на відрізку від вулиці Курмановича до вулиці Данила Апостола, 9а та на відрізку від Данила Апостола, 9а до вулиці Північної. 

Як повідомили у пресслужбі Львівської міської ради, на ділянці від вулиці Курмановича до вулиці Данила Апостола, 9аремонтують ділянку вулиці, довжиною 270 м, вартість будівельних робіт — 14,5 млн. грн, якы виконує  підрядна організація ТзОВ «НВК Шляхбуд». Станом на зараз повністю виконали роботи з укладання сталевого футляру, для влаштування водопроводу, також виконуються інженерно-геодезичні роботи.

Щодо робіт на відрізку від вул. Данила Апостола, 9а до вул. Північної, їх виконує ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл». Довжина ділянки 888 м, а вартість виконання робіт — 29,9 млн грн. Наразі там влаштували водопровідні каналізаційні мережі. Також виконується розробка корита для влаштування шарів дорожнього одягу. 

Зазначимо, вулицю Данила Апостола закрили для проїзду до 1 квітня 2020 року, наразі проїзд виконується за схемою тимчасової організації дорожнього руху: 

Схему тимчасової організації дорожнього руху / пресслужба ЛМР

Схему тимчасової організації дорожнього руху / пресслужба ЛМР

Нагадаємо, раніше кореспондентка 032.ua розповідала та публікувала фото, як на вулиці Шевченка у Львові облаштовують квазікільце. 

Джерело інформації: пресслужба Львівської міської ради

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #ремонт #вул_Данила_Апостола #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,57
39,70
EUR
42,62
42,80
PLN
9,80
9,86
Оголошення
live comments feed...