• Головна
  • Справжні "наші котики": як чотирилапі вусані допомагають українським військовим в зонах виконання бойових завдань, - ФОТО
13:21, 18 лютого 2020 р.
Надійне джерело

Справжні "наші котики": як чотирилапі вусані допомагають українським військовим в зонах виконання бойових завдань, - ФОТО

17 лютого в Європі відзначають день кота і про чотирилапих вусатих не забули й українські військові. 72 окрема механізована бригада ім. Чорних Запорожців опублікували фотографії котів, які супроводжують їх протягом їхньої служби.

Фотографії опублікували у Facebook-групі 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців. Вони розповіли, що "#НашіКотики", відсилаючись до нової української сатиричної стрічки, бувають не лише кіношними, а й справжніми.

Справжні чотирилапі вусані живуть з військовими в пункті постійної дислокації, на полігонах та навіть в районі виконання бойових завдань.

І не можна сказати, що коти байдики б'ють, від них є користь. Крім хорошого настрою, яке коти викликають у військових, вони виловлюють мишей у бліндажах.

Нагадаємо, що львівські активісти "Екологічної платформи" щотижня годують безхатьків веганськими стравами, агітуючи за відмову від вживання їжі з тварин.

Джерело інформації: 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#032.ua #Львів #новини #коти
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...