• Головна
  • Семеро чарівних собак шукають домівку у Львові, - ФОТО
10:23, 17 лютого 2020 р.
Надійне джерело

Семеро чарівних собак шукають домівку у Львові, - ФОТО

На Львівському комунальному підприємстві "Лев", що працює на вулиці Промисловій, 56 з 8:00 до 20:00 щоденно, перебуває семеро собак. Усі чотирилапі шукають добрих господарів, які би їх прихистили. Познайомитися і забрати нового друга додому можна за попередньою домовленістю. Редакція 032.ua пропонує дізнатися більше про собачок.

Як розповіли представники "Лева", собачка Абба досить молода і слухняна, добре навчається та може проживати у квартирі з дітьми. Ще одна молода красуня - Арія, яка має чудові здібності до навчання. Чудовим компаньйоном і дорослим, і дітям стане пес Лайм, який може проживати як у квартирі, так і в будинку з просторим подвір'ям.

Молодий песик Курт стане вірним охоронцем для нової сім'ї. Дружній та виважений собака - це Стів, який зможе проживати у типовій львівській квартирі. Спокійною та пильною є також Мері, яка зможе не лише скласти компанію, але й захистити свого господаря, втім добре приживеться лише у будинку з подвір'ям. Натомість, грайлива Мілка стане улюбленицею мрії для тих, хто мешкає у квартирі; собака добре піддається навчанню.

Більше світлин тваринок, що шукають господарів ТУТ. Раніше сайт 032.ua розповідав, чи збережуть історичний сквер на Горбачевського.

Фото Ірини Шелест

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #тварини #ЛКП_Лев #благодійність #прихистіть #собака
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,77
39,85
EUR
42,79
42,86
PLN
9,85
9,87
Оголошення
live comments feed...