• Головна
  • У поліції планують звільнити майора, причетного до підпалу автомобіля львівської журналістки "Радіо Свобода"
12:29, 11 лютого 2020 р.
Надійне джерело

У поліції планують звільнити майора, причетного до підпалу автомобіля львівської журналістки "Радіо Свобода"

Cьогодні, 11 лютого, головна прокурорка Львівщини Ірина Діденко повідомила, що втановили нових фігурантів у справі підпалу авто журналістки "Радіо Свобода" Галини Терещук, один з них - поліцейський. 

Керівник поліції Львівщини Василь Віконський призначив за даним фактом службове розслідування. Наразі встановлюють обставини причетності працівника поліції до скоєння злочину, а також вирішується питання про звільнення його з органів Національної поліції. Про це повідомили у пресслужбі поліції Львівщини. 

Зазначимо, підозрюють 43-річного старшого оперуповноваженого кримінальної поліції, майора Франківського відділу поліції ГУ НП у Львівській області, який 22 роки працює в поліції, у змові із замовником, підшукуванні виконавця, підбурюванні його до вчинення злочину та передачі коштів за виконану "роботу".  Йому заочно повідомлено про підозру та оголошено в розшук.

Нагадаємо, підпалили автомобіль журналістки вночі - невідомий у масці поставив пакет із невідомою речовиною під щітки автомобіля на лобовому склі та підпалив його. Слідчі затримали виконавця злочину -  19-річного уродженця Хмельницької області в Одесі 5 лютого, суд обрав йому запобіжний захід. 

Джерело інформації: пресслужба поліції Львівщини

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #підпал #автомобіль #Терещук #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...