• Головна
  • У Львові водій затиснув руку поліцейського у вікні автомобіля та протягнув його 100 метрів, - ВІДЕО
10:19, 10 лютого 2020 р.
1

У Львові водій затиснув руку поліцейського у вікні автомобіля та протягнув його 100 метрів, - ВІДЕО

У суботу, 8 лютого, у Львові на Левандівці патрульні зупинили водія автомобіля, який, під час перевірки документів, затиснув автосклом руку патрульного та протягнув його за машиною близько 100 метрів.

Як повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівщини, близько 14:00 на вулиці Повітряній до патрульних звернулися оперативні працівники Управління протидії наркозлочинності та повідомили, що цією вулицею невдовзі буде їхати автомобіль Renault Megane, в якому може перебувати особа у розшуку, а також в  салоні можуть бути наркотичні засоби.

Інспектори помітили цей автомобіль і зупинили його на вулиці Ганкевича. Номерні знаки ледь проглядалися, отож патрульні попросили водія вийти та усунути порушення. Чоловік відчинив вікно і надав документи для ознайомлення.

Під час їх перевірки, він склом затиснув руку патрульного та протягнув його за машиною близько 100 метрів. Відомо, що за кермом перебував 24-річний львів'янин, що мав ознаки наркотичного сп'яніння.

Його пасажирка, 34-річна львів‘янка, виявилася у розшуку Залізничним відділом поліції за крадіжку. Також у неї виявили речовину, за попередньою інформацією - це 10 г. наркотичної речовини метадону.

Чоловіка затримали та помістили в ізолятор тимчасового тримання. Йому загрожує відповідальність за опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов‘язків, а також за умисне заподіянні працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв‘язку з виконанням цим працівником службових обов‘язків. 

Доповнено. За даними пресслужби поліції Львівщини, водія Renault затримали, невдовзі суд обере для нього запобіжний захід. Автомобіль вилучили та доставили на арештмайданчик. Наразі проводиться досудове розслідування.

Поліцейського з тілесними ушкодженнями доставили в лікарню. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за погрозу або насильство щодо працівника правоохоронного органу. Санкція статті передбачається покарання – обмеження або позбавлення волі на строк до п’яти років.

Нагадаємо, 6 лютого у Львові патрульні зупинили за порушення правил дорожнього руху водія автомобіля Skoda. Чоловік був без прав і намагався сховатися від патруля у наркодиспансері, де проходить лікування. 

Джерело інформації: пресслужба патрульної поліції Львівщина

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #патрульні #п'яні_водії #кримінал #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Показувати новий коментар:
внизу вгорі
Serhii
10 лютого 2020 р., 13:19
ситуація, звісно ж, прекрасна але що робила рука поліцейського в машині у "чоловіка"?
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...