• Головна
  • Як реставрують Домініканський собор у Львові, - ФОТО
12:59, 5 лютого 2020 р.
Надійне джерело

Як реставрують Домініканський собор у Львові, - ФОТО

У Львові завершують реставраційні роботи у храмі Пресвятої Євхаристії УГКЦ, колишньому Домініканському соборі, що розташований на площі Музейній у Львові. Ремонтні роботи тривають з 2018 року.  

Як повідомили пресслужбі Львівської міськради, завершують реставрацію даху та вікон, яку  виконує підрядна організація «Володар-Маркет», на ці роботи з міського бюджету виділили більше 10 млн грн.

За словами начальниці управління охорони історичного середовища Львівської міськради Ліліїї Онищенко, проводилась реставрація існуючих вітражів, віконних гратів, рам, ремонт та заміна дахових конструкцій, заміна пошкоджених крокв і обрешітки, відновлення покриття дахів, карнизів, фронтонів і дашків при фронтонах, заміна водостічних ринв.

Наразі вже відреставрували вітражні вікна, замінили більшу частину даху, також провели реставрацію з відновлення сигнатурки на центральному куполі, її покрили мідною бляхою.

Нагадаємо, кореспондент 032.ua  повідомляв, що у Львові продовжують роботи по встановленню "сухого" фонтану на площі перед Оперним театром.

Джерело інформації: пресслужба поліції Львівщини

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #рестраврація #Домініканський_собор #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...