• Головна
  • "Підбігає, кусає за ногу та втікає": у Львові шукають собаку, який нападає на перехожих
12:26, 4 лютого 2020 р.
Надійне джерело

"Підбігає, кусає за ногу та втікає": у Львові шукають собаку, який нападає на перехожих

Наприкінці січня у Львові з'явився собака, який покусав близько десяти мешканців. Жоден з потерпілих не сфотографував тварину, адже він швидко підбігає, кусає за ногу та одразу втікає. 

Про це повідомили Facebook-сторінці Львівського КП "ЛЕВ". Також зауважили, що другий рік поспіль близько двох тижнів двічі на рік у районі вулиць Пекарської та Мечнікова, Винниківського ринку, Личаківського кладовища собаку рудого окрасу відпускають на самовигул. 

Потерпілі зазначають, тварина середнього розміру, вона доглянута та не схожа на вуличну, отож, підозрюють, що після прогулянки вона повертається додому. Пес з'являється на вулиці зранку до 08:00 або пізно ввечері після 21:00, впродовж дня його немає. 

Наразі тривають розшуки собаки. Всі, хто бачив у районі вказаних вулиць схожого собаку, або знає господарів, просять повідомили за номером: 068-53-54-545(1), для оперативного реагування з ціллю вилову або карантинування тварини в домашніх умовах. 

Нагадаємо, у ЛКП "ЛЕВ" шукають домівку для котиків, які перебувають на підприємстві. Редакція 032.ua пропонує детальніше дізнатися про цих чотирилапих. 

Джерело інформації: Facebook-сторінка ЛКП "ЛЕВ"

Фото на головній ілюстративне з відкритих джерел

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #собака #кусає_мешканців #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,98
40,04
EUR
43,15
43,25
PLN
10,01
10,05
Оголошення
live comments feed...