• Головна
  • Експрес-автобуси зі Львова до Малехова та Підбірців не виїхали на маршрути
18:12, 1 лютого 2020 р.
Надійне джерело

Експрес-автобуси зі Львова до Малехова та Підбірців не виїхали на маршрути

1 лютого зі Львова до Малехова та Підбірців мали би почати курсувати нові експрес-автобуси, яких очікували мешканці вказаних сіл. Але комунальні автобуси на маршрути не виїхали, у мерії звинувачують в усьому Львівську обласну облдержадміністрацію.

Як повідомили у пресслужбі Львівської міськради, у ОДА не погодили нові схеми руху автобусів, бо вважають, що Малехів і Підбірці достатньо забезпечені приміськими автобусами.

За словами заступниці міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірини Маруняк, раніше у поліцію вже подали на погодження обидві схеми руху, відповідно до прийнятого 24 січня на виконкомі ЛМР рішення.

Так, з центру Львова мали би курсувати автобуси до Малехова за таким маршрутом: с. Малехів — вул. Б. Хмельницького — вул. Гайдамацька — вул. Замарстинівська — пл. 700-річчя Львова — вул. Під Дубом — пр. В. Чорновола — пл. 700-річчя Львова — вул. Замарстинівська — вул. Л. Долинського — вул. Б. Хмельницького — с. Малехів.

Схема руху автобуса до Підбірців виглядає таким чином: пл. Різні — вул. Торгова — пл. Князя Ярослава Осмомисла — вул. І. Гонти — пл. Данила Галицького — вул. Підвальна — пл. Митна — вул. Личаківська — вул. М. Голинського — вул. Тракт Глинянський — с. Підбірці — вул. Тракт Глинянський — вул. Личаківська — пл. Митна — вул. В. Винниченка — вул. Підвальна — пл. Данила Галицького — вул. І. Гонти — пл. Князя Ярослава Осмомисла — пл. Різні.

Нагадаємо, у Львові в салоні тролейбуса до крові побилися пасажири.

Джерело: ЛМР

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,94
EUR
42,87
42,97
PLN
9,86
9,90
Оголошення
live comments feed...