• Головна
  • Чотирнадцять пухнастих вихованців ЛКП "Лев" шукають затишні домівки, - ФОТО
13:07, 28 січня 2020 р.
Надійне джерело

Чотирнадцять пухнастих вихованців ЛКП "Лев" шукають затишні домівки, - ФОТО

Львівське КП “Лев” шукає нових господарів для пухнастих улюбленців, що перебувають на підприємстві. Цього разу львів'ян просять прихистити 11 неймовірних собак та 3 чудових котиків. 

Кореспондентка 032.ua пропонує познайомилися з ними ближче та розповідає про кожного з улюбленців, також публікує їх фото, щоб ви могли переконатися самі, які вони прекрасні. Кожен із них потребує любові та затишної домівки. 

Елсі

Елсі - це прекрасна сабака, вона слухняна, добре піддається навчанню та гуляє на повідку. Для нових господарів стане відмінним другом. 

Айра

Ще одна улюблениця, яка шукає домівку, - Айра. Це молода красуня зі зворушливим поглядом.  Вона любить гратися та жити з господарями в квариті та сім'ї з дітьми. 

Ніка

Молода прекрасна Ніка - це одна з найвеселіших собак на підприємтсві, вона обожнює гратися. Ця собака розумна, добре гуляє на повідку, а також легко навчається. Варто зазначити, що вона стане хорошим другом для дітей. 

Кіра

Кіра зараз проходить соціалізацію з кінологом. Вона чудово навчається, добре тренується, отож незабаром зможе оселитися в новий дім, де її будуть любити. 

Кенді

Як зазначили на підприємтві, Кенді, напевно, сестра Кіри, адже їх знайшли в одному районі Львова. Кенді трхи ляклива, вона також проходить соціалізацію з кінологом. 

Альб

Добряк Альб - це молодий та велики  собака. Цей пухнастий стане стане для нових господарів не тільки охоронцем, але й хорошим другом. 

Харлі

На ЛКП "Лев" про Харлі зазначають, що це боязка собачка з сумним поглядом. Вона проходить соціалізацію та навчання з кінологом, також відновлює довіру до людей. Ця собака стане для нової сім'ї справжньою радістю.

Рада

Рада досі очікує господарів, які її полюблять, на підприємстві. Вона лагідна та розумна, має здібності до навчання. Ця красуня стане прекрасним другом та компаньйоном для родини. 

Купер

Куперу близько трьох років, це молодий охоронець, хвостатий має здібності до навчання. Як зазначили в ЛКП "Лев", по поведінці Купера видно, що він був домашнім, отож, є надія, що його впізнають господарі та заберуть. 

Блекі

Фото: Блекі

Фото: Блекі

Пухнаста Блекі також досі чекає на добрих господарів. Вона дружелюбна до інших собак, а також  може проживати в квартирі, якщо щоденно виходити з улбленицею на прогулянку.

Альфа

Альфа - собака, який був першим відловлений у 2020 році, але чекає на своїх господарів. Молода красуня обожнює спілкування з людьми, вона може проживати в квартирі та в сім‘ї з дітьми.

Стен

Стен - це слухняний та пильний пухнастий. Він мріє про хороших господарів, має здібності до навчання, голосно гавкає, тож буде справжнім охоронцем оселі. 

Сіра

Фото: Сіра

Фото: Сіра

Киця Сіра - це спокійна та лагідна муркотунка. Вона чекає на відповідальних і люблячих господарів у ЛКП "Лев". 

Мікі

Мікі з неймовірними очима, вона молода та активна киця, яка стане справжнім клубочком щастя для сім'ї.

Хося

Хосі близько року, вона виважена та ніжка. Киця  стане ідеальною домашньою улюбленицею для нових господарів.

Зазначимо, познайомитися з цими пухнастиками та обрати свого улюбленця можна у центрі адопції Львівського КП "Лев", що у Львові на вулиці Промисловій, 56.

Фото: Ірини Шелест і Надії Марченко

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #ЛКП_Лев #безпритульні_тварини #собаки #котики #Львівщина #новини
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,85
39,90
EUR
42,88
42,93
PLN
9,88
9,91
Оголошення
live comments feed...