• Головна
  • Де в Еміратах краще відпочивати з хорошим пляжем і морем?
Новини компаній
11:00, 29 січня 2020 р.

Де в Еміратах краще відпочивати з хорошим пляжем і морем?

Новини компаній
Де в Еміратах краще відпочивати з хорошим пляжем і морем?

Об'єднані Арабські Емірати – це особливий світ, втілена мрія мандрівника. Країна орієнтована на туризм з урахуванням місцевих особливостей, що обов'язково потрібно брати до уваги при плануванні відпочинку. Вважається, що кожен з еміратів має власні особливості і навіть відмінний від інших відтінок піску на пляжі. Але можна сміливо стверджувати, що проведення часу в будь-якому з готелів цієї країни буде вдалим і приємним. Рівень обслуговування скрізь однаково високий, різниця полягає лише в ступені розкоші. У готелях «середнього рівня» гостей чекатимуть якісні рушники, халати та косметика для душу, а готелі рівня люкс нададуть те ж саме, але від Hermes або інших престижних і дорогих брендів. Плануючи відпустку в ОАЕ, обов'язково проконсультуйтеся з фахівцями, які досконально знають даний напрямок. Наприклад, звертайтеся до туристичного оператору TUI Ukraine.

Готель у місті або на пляжі?

Багато туристів, при плануванні подорожі, задають собі це питання. Але особливого значення локація не має, так як міські готелі часто пропонують безкоштовний трансфер до пляжу і назад. Для тих же, хто не хоче витрачати на поїздку до пляжу ні хвилини свого часу у відпустці, більше підійде пляжний варіант. Так, наприклад, пляжні готелі в Дубаї завжди коштують набагато дорожче, ніж пляжні готелі в інших еміратах. У той же час, в Шарджі пляжний готель може бути за дуже вигідною вартістю, а іноді бути дешевше міського готелю в цьому ж еміраті. А вартість пляжних готелів Аджмана в середньому на 20-40% дешевше Дубайський, при тому, що обидва емірати – це Перська затока, якій характерні чудові пляжі. Абу-Дабі відрізняється тим, що є пляжні готелі VIP-рівня і вони ж є пам'ятками архітектури, справжніми візитними картками ОАЕ, і вони ж сусідять з цілком економними готелями рівня 5*.

В Еміратах складно знайти готель з поганим сервісом, навіть якщо це 2*-3*. Тут багато уваги приділяють гостям, незалежно від рейтингу і цінника готелю, а також того, що за гість відпочиває і скільки у нього грошей. Персонал дуже трепетно ​​ставиться до кожного туриста, тому що пишається і дорожить своїм робочим місцем, адже вони – вихідці з країн найближчого зарубіжжя ОАЕ, де знайти гідну роботу вкрай проблематично.

Кращі пляжі в ОАЕ

Пляжі в ОАЕ бувають різними в залежності від узбережжя. Деякі емірати розкинулися на узбережжі Перської затоки і два емірати (Шарджа і Фуджейра) мають виходи на Оманський залив, який впадає в Індійський океан. Звідси – величезна різниця і в кольорі води, і в кольорі піску. Перська затока – це бірюзова вода і білосніжні пляжі з ідеальним заходом в море. Оманська затока – насиченого смарагдового кольору вода і мідного кольору пісок. Врахуйте, що Оманській затоці характерні хвилі, тому що тут прямий вихід до океану, а ось Перська затока набагато спокійніша і комфортніша для купання. Найпопулярніші пляжі, куди прагнуть потрапити всі туристи, наступні:

  • Джумейра в Дубаї. Цей чарівний пейзаж знайомий навіть тим, хто ніколи не був в ОАЕ. З вікон і з терас найфешенебельніших готелів країни відкривається захоплюючий вид на узбережжя Перської затоки і не менш приваблива міська панорама. Вода на пляжі дуже чиста і тепла, пісок білий, без найменшого сліду каменів або черепашок, спуск у воду плавний, тому тут особливо добре відпочивати з дітьми. На відміну від сусідніх пляжів, що лежать навпроти штучних островів-пальм, на Джумейрі можна милуватися заходами і світанками над відкритим морем. До речі, тури в Дубай користуються попитом круглий рік, навіть не дивлячись на спекотну жару в літній сезон, адже тоді є бонус – ціни на відпочинок значно нижче.
  • Пляж острова Саадіят в Абу-Дабі. Місцева визначна пам'ятка, яка зробила острів шалено популярним – дивовижний відтінок моря біля його берегів. За цю особливість дану місцевість називають другими Мальдивами. Досвідчені туристи рекомендують надавати перевагу St. Regis Saadiyat Island Resort, так як з територією другого готелю сусідить громадський пляж Bake. У вихідні він буває неабияк завантаженим місцевими жителями, тому навколо може бути шумно і багатолюдно.
  • Пляж Аль-Ака в Фуджейрі знаходиться не на Перській затоці, а на березі Індійського океану. Незважаючи на те, що більшість готелів на пляжі п'ятизіркові, проживання тут трохи дешевше, ніж в готелях інших популярних еміратів. У Фуджейрі взимку тепліше, а влітку прохолодніше, тихо і спокійно, тому таке місце вибирають ті, кому до душі спокійний відпочинок. Тут дуже цікавий пісок – великий, з переходами кольорів від золотистого до червонувато-коричневого. Берег досить стрімкий, зате можна досхочу купатися і пірнати, займатися віндсерфінгом і іншими видами водного спорту.
Де в Еміратах краще відпочивати з хорошим пляжем і морем?, фото-6

Це тільки деякі пляжі ОАЕ, які входять в ТОП, являються найбільш популярними серед туристів. Ця країна, як не дивно, задовольнить потреби навіть найвибагливіших туристів. Втім, комфортабельні готелі із середнім бюджетом тут теж є, в тому числі і готелі, не дорожче звичної Туреччини або Єгипту. Саме тому думка, що в Еміратах відпочивають тільки мільйонери, в корені невірно. Так, тут є безліч дорогих і дуже дорогих готелів і пляжів, де збираються знаменитості, зірки кіно і шоу-бізнесу, власники великих торгових брендів. Але ОАЕ – демократична країна, в плані ціноутворення, де із задоволенням надають комфортний відпочинок і людям із середнім достатком. Тур для українця ціною в 400-500$ з людини – це вартість нормального, якісного відпочинку з усіма зручностями в країні різноманітного шопінгу, відмінного сервісу, неймовірно красивих пейзажів і теплого чистого моря. Спогади про Емірати залишаться назавжди.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#кращі пляжі в ОАЕ #Об'єднані Арабські Емірати #TUI Ukraine
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...