• Головна
  • "Візитівка Садового": львівська мерія пообіцяла розслідувати "справу хотинського сміття"
17:45, 20 січня 2020 р.
Надійне джерело

"Візитівка Садового": львівська мерія пообіцяла розслідувати "справу хотинського сміття"

Нещодавно ЗМІ Чернівецької області писали про сміття під Хотином, яке буцімто привезли туди зі Львова. Як докази вони навели фотографії з місця подій, які, однак, викликали певний сумнів у представників Львівської міської ради: фіскальний чек, імовірно, платіжка "Львівобленерго" та копія привітання цієї ж компанії.

20 січня пресслужба Львівської міської ради зреагувала на обвинуваченні у вивезенні львівським перевізником сміття у Чернівецьку область. Його скинули під містом Хотин. Однак у міськраді спростовують ці інформацію.

По-перше, доволі нелогічно вивозити сміття за 300 км туди, куди раніше ніхто ніколи сміття не вивозив, заявив заступник міського голови Львова з питань безпеки Сергій Бабак. По-друге - докази:

  • Фіскальний чек, який, імовірно, є платіжкою "Львівобленерго", на якій, проте, не видно, хто й за що платив.
  • І навіть не привітання, а копія привітання "Львівобленерго", яке друкують на листівках. Однак хто й навіщо робив копію привітання і як вона там опинилась - невідомо. Вважати це стовідсотковим доказом наразі рано. Адже привітання у такому вигляді не надсилаються. Понад 400 листівок було розіслано по всій Україні, у тому числі й на Чернівецьку область.

Також Сергій Бабак додав, що раніше подібні випадки були і Львів тоді визнав відповідальність свого перевізника: на місці вивезеного сміття можна було знайти сотні чеків з Львівської області.

Зранку 20 січня Сергій Бабак поїхав у Хотин і вже мав розмову з мером міста. Він заявив, що Львів готовий до співпраці і готовий визнати вину, якщо вона буде направду доведена, адже наявних наразі доказів не достатньо.

Нагадаємо, що через хабарництво одного з керівників Дрогобицького ЛКП неподалік міста з'явилось стихійне сміттєзвалище, що створює екологічну небезпеку. Директор ЛКП привласник 1 млн грн, виділених на утилізацію сміття, а саме сміття, відповідно, не вивіз.

Джерело інформації: Львівська міська рада

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#032.ua #Львів #новини #сміття
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,30
39,40
EUR
42,80
42,93
PLN
9,85
9,90
Оголошення
live comments feed...