• Головна
  • Що подарувати та куди піти на 14 лютого?
Новини компаній
14:42, 14 лютого 2020 р.

Що подарувати та куди піти на 14 лютого?

Новини компаній
Що подарувати та куди піти на 14 лютого?

Зимова пора року – це не лише очікування чуда й магії, запах смачних мандаринок та зеленої красуні ялинки, різнокольорові вогники новорічних гірлянд та святковий салют. Це не тільки довгоочікуваний сніг, катання на санях, шкільні канікули, а також пустотливі ігри в сніжки.

Зима – це прекрасна можливість відзначити ще одне чудове та очікуване багатьма свято, ще раз зізнатися своїй половинці в коханні, зробити пропозицію руки і серця, влаштувати незабутній романтичний вечір. Ви вже, напевно, зрозуміли, що мова йде про День Всіх Закоханих, який відзначають 14 лютого.

Хай там як, а найпопулярнішими питаннями, які напередодні цього дня ставить перед собою кожен з нас є: «Який саме подарунок зробити своїй другій половинці, коханій або коханому?», «Куди піти вдвох, щоб відпочити та провести справді незабутній час? ».

Це питання, над якими ламають голови вже не перший рік тисячі людей. Саме тому, щоб полегшити вам вибір подарунків та місця святкування, команда 032.ua підготувала добірку найрізноманітніших пропозицій, які допоможуть здивувати найдорожчих вам людей в цей день. Отож, розпочнемо.

Подаруйте своїй коханій людині незабутній відпочинок

Багато людей задаються питанням: «Що подарувати своїй другій половинці на День закоханих?». Щоб порадувати близьку людину потрібно ретельно підійти до вибору подарунка. Подорож - це те, що принесе задоволення кожній людині будь-якого віку.

Під час відпочинку не тільки поліпшується загальний стан здоров'я, але і нормалізується робота нервової системи - усувається нервозність і депресія. Крім того, людина отримує позитивний заряд енергії на довгий час.

Щоб забезпечити собі та своїй коханій якісний і безпечний відпочинок потрібно відповідально підійти до вирішення організаційних питань. Бажано довірити таку справу професіоналам, які мають великий досвід роботи.

Територія мандрів - це компанія, яка продемонструвала своїм клієнтам професіоналізм і надійність. В организації працюють кваліфіковані фахівці, які здатні запропонувати Вам різноманітні тури в будь-який куточок світу. При таких умовах Ви збережете свій час і нерви. Менеджери оперативно підберуть вам тур і обговорять всі моменти поїздки від А до Я.

Подаруйте своїй коханій людині незабутні емоції та чудовий настрій. Ми допоможемо Вам в цьому!

Магазин «Квітковий рай» - завжди допоможе із подарунком!

День закоханих - це один з найулюбленіших і найромантичніших свят.

Перше питання, яке виникає у чоловіків в передчутті свята: «Що подарувати своїй коханій?».

Квіти - це приємний сюрприз, який подарує лише позитивні емоції!

Та все ж, букети бажано замовляти в перевіреної компанії, яка тривалий час веде успішну діяльність і гарантує високий сервіс обслуговування.

У магазині «Квітковий рай» представлено широкий асортимент вибору букетів. Навіть самий вибагливий покупець зможе підібрати для себе оптимальне рішення. А якщо хочете зробити несподіваний сюрприз - можна замовити кур’єрську доставку квітів по Львову!

У нас завжди свіжі і неймовірно красиві квіти! Зроблено з душею!

Що подарувати та куди піти на 14 лютого?, фото-19

Flowers.ua, доставка квітів та подарунків по Україні та світу

Для всіх, хто ще не знає, де купити гарні квіти у Львові онлайн, є хороша новина - національна служба доставки квітів Flowers.ua пропонує вам придбати цікаві квіткові композиції, охайно оформлені з використанням оригінальних елементів декору. Ми працюємо в будь-який день тижня без вихідних, включаючи найбільш довгоочікувані свята у році - День святого Валентина та 8 березня.

Букет квітів з доставкою додому стане гарним привітанням, приємним сюрпризом і вдалим доповненням до відвертого романтичного зізнання. Тим більше, що компанія Flowers.ua пропонує послугу доставка квітів у Львові за доступними цінами, а замовлення на нашому сайті можна зробити цілодобово. Також не забувайте стежити за нашими оновленнями і акційними пропозиціями на сторінках Instagram і Facebook.

У нашому асортименті завжди в наявності є різноманітний вибір флористичних композицій із популярних сортів квітів - троянд, тюльпанів, лілій, а також букетів із рідкісних та екзотичних рослин. Всі вони відрізняються першосортною якістю. Ми не збираємо композиції заздалегідь - лише після підтвердження замовлення. Тому в їх свіжості можна не сумніватися. За усіми питаннями звертайтеся за телефонами: 067 355-77-55, 0-800 50-03-72.

День Валентина у De Luxe

День закоханих - особливе свято для кожної пари. Це чудова нагода для романтичного вечора, на який не завжди є час, це ще 1 привід  вкотре сказати “кохаю” та відчути себе щасливими. De Luxe готує для вас програму, яка зробить ваше свято ще приємнішим! 

Спеціальний гість вечора - шоумен та ведучий Євгеній Бєлявський, який готує дуже цікаву програму “Кохання з другого погляду”! А ще на вас чекають круті розіграші - сертифікат на безкоштовну вечерю в De Luxe та  річний абонемент на безкоштовне відвідування De Luxe restaurant & club! 

У програмі вечора: 

  • вокальний дует Андрій Dub та Софія Di! 
  • розіграш річних абонементів на безкоштовне відвідування De Luxe! 
  • море подарунків та сюрпризів! 
  • тематичні декорації! 

Вечірня програма  розпочнеться о 20:00! А о 22:30 запрошуємо вас на святкову дискотеку! 

Аби відсвяткувати День Валентина в De Luxe достатньо просто забронювати столик за телефоном:

Що подарувати та куди піти на 14 лютого?, фото-35

Подаруйте романтичний вечір із Суші Токіо

День Св. Валентина - найромантичніше свято. Це відмінний привід нагадати близькій людині, наскільки сильно Ви її кохаєте і провести неймовірний вечір.

Завдяки улюбленим роллам і сушам можна ідеально доповнити романтичний вечір. Служба доставки Суші Токіо допоможе вирішити Вам це завдання - подарує гарний настрій і незабутні враження.

Суші Токіо - це вибір відповідальних людей, які цінують свій час. Доставляють замовлення вчасно, без будь-яких затримок. Індивідуальний підхід до кожного клієнта. Компанія гарантує високу якість страв.

Лояльні ціни, смачні страви, систематичні акції та вигідні пропозиції - головні переваги Суші Токіо.

Щоб отримати актуальні акції досить підписатися в Інстаграмі 

Що подарувати та куди піти на 14 лютого?, фото-44

Pizza Letta - доставка піци у Львові до Дня святого Валентина

Хочете красиво відсвяткувати 14 лютого? Залиште більше часу один для одного, перекладіть готування їжі на нас. Замовляйте смачну піцу, салат, нарізку та напої із доставкою додому у Піца Летта. Порадуйте свою другу половинку гастрономічним сюрпризом!

Піца від Pizza Letta готується талановитими кухарями зі свіжих інгредієнтів у справжній італійській печі, тому вона завжди смачна і якісна. У нашої піци є “секрет” - ніжні сирні бортики, від яких Ви будете просто у захваті!

Доставка піци у Львові від Pizza Letta безкоштовна, якщо Ваше замовлення на суму понад  200 грн. У нас можливі будь-які форми оплати: готівкою, карткою чи навіть по банківському перерахунку. 

А ще ми часто проводимо акції та пропонуємо бонуси, щоб Ви спробували якомога більше смаколиків від доставки їжі Піца Летта. Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті  https://pizzaletta.com/actions/

Графік роботи: 11:00 - 23:00

Що подарувати та куди піти на 14 лютого?, фото-56

Оригінальний гастро-вечір від Night Burger

День Св. Валентина - це найромантичніше свято. Такий день хочеться провести зі своєю другою половинкою по-особливому. Складно знайти людину, яка не любить побалувати себе смачною і зовні привабливою їжею. У Вас є можливість організувати романтичний вечір вдома з бургерами та крем-супами від Night Burger. Домашня їжа часом набридає, тому смачні бургери та аромтні крем-супи неодмінно урізноманітнять Ваш вечір.

Переваги замовлення у нас

У нас працюють досвідчені кухарі, які вкладають душу в приготування страв, а саме неймовірних бургерів та апетитних крем-супів.  Використовуються тільки якісні продукти і свіже м'ясо, а не заморожені котлети.

В ході приготування бургерів використовується професійне обладнання. Розроблені Night Burger унікальні соуси - це те, що подарує Вам неземну насолоду.

Ми здійснюємо оперативну доставку їжі по Львові в призначений час і місце - цей момент обговорюємо заздалегідь із замовником. При таких умовах Ви можете точно спланувати свій день. Крім власної доставки бургерів, Night Burger співпрацює з Glovo и UberEats.

Наші бургери не тільки смачні, але і привабливі зовні. Замовляйте свіжу і смачну їжу у нас - Ви неодмінно залишитеся задоволені!

Надійність нашої компанії доведена  великою кількістю постійних клієнтів.

Наші постійні акції: кожен 5-й бургер безкоштовно; на самовивіз 10% знижка.

Що подарувати та куди піти на 14 лютого?, фото-65

Заклад Budzzini - Trattoria Napoletana – роматична вечеря на Морі, на схилах Везувія або балкончику Джульєтти.

 Для святкування найромантичнішого свята року – Дня св. Валентина пропонуємо найактуальнішу локацію, а саме: Budzzini - Trattoria Napoletana.

Заклад Budzzini створений з любові, адже за його заснуванням стоїть ціла історія.

Одного сонячного дня молодий неаполітанець Стефано зустрів на набережній Неаполя прекрасну львів’янку і без тями закохався. Разом вони побували у різних куточках Італії: здійнялись на вулкан Везувій, були на романтичній вечері у Вероні, дивились як у хвилях Середземного моря зникає вечірнє сонце. Та щастя тривало недовго. Одно ранку, прокинувшись, Стефано знайшов записку на якій було написано «Якщо любиш, знайдеш». І ось, Стефано Будзіні, приїхав у Львів. Тут він вирішив створити заклад у якому відтворив місця де вони бували разом - море, Везувій, Верона.

Тому в день Св. Валентина пропонуємо Вам обрати свій ідеальний зал – Море, Везувій чи балкончик Джульєтти. Для Вас можуть провести декантацію вина до італійської романтичної вечері. Ідеальну атмосферу для Вас створить ітайська кухня та музика, приглушене світло та натуральні акценти в інтер“єрі.

Основною перевагою Budzzini - Trattoria Napoletana є те, що він працює цілодобово, отож закохані можуть обрати будь-який момент для того щоб зануритися в атмосферу свята.

Також Ви зможете спробувати шот закоханих (шот Ромео і Джульєти ) для того, щоб цілком зануритися в атмосферу казкових відчуттів.

Подарунок для справжніх чоловіків від Fat Tony's Barbershop

День Св. Валентина - це романтичне свято. Такий день хочеться провести по-особливому, тому без подарунків ніяк не обійтися. Чим же порадувати свою другу половинку? Через інтернет можна придбати все необхідне для життя. При виборі подарунка потрібно враховувати інтереси, переваги і вік людини - це завдання не з легких. Нам відомий оптимальний спосіб вирішення питання.

Виглядати добре і привабливо хочеться не тільки дівчатам, але і чоловікам будь-якого віку. Не знаєте, що подарувати хлопцеві на 14 лютого? Fat Tony's Barbershop допоможе Вам у цьому.

У нас можна купити подарунковий сертифікат на стрижку. Крім того, є можливість придбати високоякісну продукцію для догляду. Професійна команда і високий рівень обслуговування - основні переваги співпраці з нами.

Що подарувати та куди піти на 14 лютого?, фото-95



Широкий вибір подарунків в інтернет-магазині насолоди «Фантазія»

Якщо Ви втомилися від вибору подарунка і нічого з стандартного "парфуми-квіти" вам не підходить, значить настав час дивувати. У цьому наш магазин завжди вам радий допомогти з професійною консультацією і анонімної доставкою.

Купувати таку продукцію рекомендовано в перевіреному інтернет-магазині.

Інтернет-магазин сексуальної насолоди «Фантазія» - завжди запропонує товар на будь-який смак.

У барвистому каталозі сайту представлений широкий асортимент подарунків. Вся продукція високоякісна і доступна за ціною. Для виготовлення виробів використовувалися гіпоалергенні матеріали, які не шкодять загальному стану здоров'я людини і не викликають алергію. До додаткових переваг співпраці можна віднести:

    • доступні ціни;

    • широкий асортимент;

    • безкоштовна консультація;

    • систематичні акції і розпродажі.

Якщо складно зробити вибір - менеджер надасть консультацію. Відповість на всі запитання, що стосуються вибору і придбання товару. Ми здійснюємо доставку по всій Україні.

Секс-шоп - інтернет-магазин, який вас розуміє

При покупці інтим-товарів для багатьох клієнтів питання конфіденційності першорядний, особливо якщо людина тільки починає користуватися послугами секс-шопів і відчуває якусь незручність. Ми розуміємо це, тому гарантуємо повну анонімність при оформленні заявки, а також при доставці на пошту або кур'єром.

Привезений на ваше поштове відділення товар буде закритий непрозорою упаковкою і захищений від цікавих поглядів, а в якості відправника буде вказано приватна особа - ніхто не запідозрить, що під звичайної непримітної упаковкою ховається розкішна секс-іграшка. Якщо ви замовили доставку кур'єром, то зможете самі переконатися, наскільки ввічливі, тактовні і делікатні наші співробітники.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...