• Головна
  • Львівська ветклініка відновила свою роботу після двотижневого карантину
09:01, 16 січня 2020 р.
Надійне джерело

Львівська ветклініка відновила свою роботу після двотижневого карантину

15 січня відновив свою роботу ветеринарно-стерилізаційний центр для тварин у Львові ЛКП "Лев". Підприємство продовжить свою діяльність, намагаючись гуманно регулювати чисельність безпритульних тварин та надавати їм необхідну медичну допомогу.

Необхідний та плановий карантин тривав два тижні - з 1 до 14 січня, повідомляє пресслужба Львівської міської ради. Співробітники ЛКП та Перша комунальна ветеринарна клініка продезінфікували усі приміщення, територію, вольєри, будки, інвентар та провели поточні ремонтні роботи. 

Обидва об'єкти, до речі, продовжували свою роботу попри санітарні заходи.

"Ми віримо, що наші зусилля будуть корисними для чотирилапих пацієнтів, зроблять роботу персоналу та перебування власників тварин у Першій комунальній ветеринарній клініці більш комфортними", - розповіла директорка ЛКП Оксана Кошак.

Довідка

Львівське комунальне підприємство "Лев" - це ветеринарно-стерилізаційний центр для тварин у Львові. На базі підприємства діє Перша комунальна ветеринарна клініка (ПКВК) для безпритульних та домашніх тварин, а також стерилізаційний центр для безпритульних тварин та Центр адопції (всиновлення) чотирилапих.

Графік роботи ЛКП "Лев": щодня без вихідних з 8:00 до 20:00. Перша комунальна ветеринарна клініка працює цілодобово. Адреса: Львів, вул. Промислова, 56. Контакти: [email protected]; (032) 252−30−41; (068) 535-45-45.

Нагадаємо, що 8 січня у Facebook-групі "Відповідальні Собачники Львова" з’явився допис, автор попередив господарів чотирилапих про наявність пасток неподалік стадіону "Арена Львів".

Хтось вирішив зайнятися браконьєрством на території міста. У зв'язку з цим редакція 032.ua спитала в Оксани Кошак, як можна вберегти свого улюбленця від небезпеки й що робити, якщо це все ж таки сталося.

Джерело інформації: Львівська міська рада

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#032.ua #Львів #новини #тварини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,76
39,82
EUR
42,75
42,78
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...