• Головна
  • У автотрощі на Пасічній загинула 3-річна дівчинка, - ФОТО, ВІДЕО
17:51, 9 січня 2020 р.
Надійне джерело

У автотрощі на Пасічній загинула 3-річна дівчинка, - ФОТО, ВІДЕО

Сьогодні, 9 січня, у Львові на перехресті вулиць Пасічна та Медової Печери сталася дорожньо-траспортна пригода. Внаслідок зіткнення мікроавтобуса та автомобіля загинула дитина та постраждало троє осіб. 

Як повідомили у пресслужбі поліції Львівщини, подія трапилася о 15:20. Зіткнулися мікроавтобус Volkswagen Transporter, яким керував 21-річний львів'янин, та автомобіль Volkswagen Passat, під керуванням 31-річного мешканця Львова.

Внаслідок пригоди на місці події від отриманих травм загинула 3-річна дівчинка, яка перебувала в салоні легковика. Також за медичною допомогою звернулися ще троє учасників ДТП.

Додамо, як встановили правоохоронці, дитину перевозили без спеціального автокрісла. Дівчинка, зі слів очевидців, сиділа на колінах мами та не була пристебнутою. 

Зазначимо, правоохоронці встановлюють обставини пригоди та вирішують питання про відкриття кримінального провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху. Санкцією статті передбачене позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Нагадаємо, як повідомляв кореспондент 032.ua, 9 січня сталася ДТП на трасі Львів - Шегині. Внаслідок події загинуло троє людей. 

Джерело інформації: пресслужба поліції Львівщини 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #ДТП #032.ua #Львівщина #постраждалі #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...