• Головна
  • Внаслідок ДТП на Львівщині загинуло троє людей, - ФОТО
10:47, 9 січня 2020 р.
Надійне джерело

Внаслідок ДТП на Львівщині загинуло троє людей, - ФОТО

Сьогодні, 9 січня, трапилася дорожньо-транспортна пригода на автодорозі Львів - Шегині. Внаслідок події загинуло троє людей. 

Як повідомили у пресслужбі поліції Львівщини, ДТП сталася близько 02:30 у селі Бартатів Городоцького району. 46-річний водій мікроавтобуса Volkswagen, житель Івано-Франківщини, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення із сідловим тягачем Mercedes, яким керував 30-річний іноземець. 

Внаслідок автопригоди загинули двоє пасажирів мікроавтобуса на місці події – 38-річний житель Івано-Франківської області та чоловік, особа якого  встановлюються. Також 46-річний пасажир мікроавтобуса, житель Івано-Франківщини, помер від отриманих травм у лікарні.

Зазначимо, водій транспортного засобу Volkswagen отримав травми. Його госпіталізували в лікарню. Наразі обставини зіткнення встановлюють та проводять досудове розслідування. Поліцейські взяли затримали водія автомобіля Volkswagen

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 10 років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадаємо, як раніше повідомляв кореспондент 032.ua, 6 січня на трасі Київ - Чоп загинув 68-річний чоловік. 

Джерело інформації: пресслужба поліції Львівської області 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #ДТП #траса_Львів-Шегині #032.ua #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...