• Головна
  • Львівські патрульні своїм авто довезли до лікарні хворого на лейкемію 6-річного хлопчика, - ФОТО
08:49, 4 січня 2020 р.

Львівські патрульні своїм авто довезли до лікарні хворого на лейкемію 6-річного хлопчика, - ФОТО

У п'ятницю, з січня, львівські патрульні своїм автомобілем доставили до лікарні хворого на лейкемію 6-річного хлопчика Данила, який не встигав на обстеження.

Про це журналістці 032.ua розповів дідусь хлопчика, львівський волонтер та заступник керівника одного з відділів Головного управління юстиції Львівщини Андрій Рожнятовський. За його словами, його 6-річний онук перебуває на лікуванні у Західноукраїнському спеціалізованому медичному центрі (Чорнобильська лікарня), проте хлопчику було потрібно поїхати у міську дитячу лікарню на вул. Пилипа Орлика, але через затори на дорогах його не встигали туди відвезти.

фото Андрія Рожнятовського

“Для вибору ефективного лікування необхідно ряд додаткових обстежень. Обладнання для одного з обстежень є в дитячій лікарні по вул. П. Орлика. Час, на який було призначення обстеження на апарті, випав на п’ятницю час потужного трафіку перед вихідними. Звернувся в поліцію за поміччю, щоб доставити дитину через місто”, — розповів чоловік.

Він зателефонував на лінію “101” і поясних ситуацію. Поліцейські приїхали невідкладно і на патрульному авто довезли хлопчика з матір’ю з одного медзакладу в інший через усе місто. 

Данило, за словами Андрія Рожнятовського, не лише встиг у призначений час на обстеження, а й отримав не мало вражень від поїздки з патрульними.

“Онук казав, що вмикали сирени і мигалки, коли перешкоджали руху, дорогою розповідали йому про всі нюанси. Він в захопленні”, — сказав чоловік, висловлюючи подяку Патрульній поліції Львівщини та конкретно цьому екіпажу.

Нагадаємо, магазин у Львові пригощає школярів круасанами за гарні оцінки з української мови.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #новини #діти #патрульні #лікарні
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,82
EUR
42,80
42,88
PLN
9,82
9,86
Оголошення
live comments feed...