• Головна
  • Хто з відомих львів’ян народився у Рік Щура, - ФОТО
19:46, 1 січня 2020 р.
Надійне джерело

Хто з відомих львів’ян народився у Рік Щура, - ФОТО

Щойно настав новий 2020 рік, патроном якого вважають Срібного Металевого Щура. Редакція 032.ua вирішила з’ясувати, хто з відомих львів’ян народився у інші роки, під патронатом цієї тварини.

Згідно з китайським зодіаком, Щура асоціюють з водою, активністю, цілеспрямованістю, практичністю і розумом. З іншого боку, його негативними рисами бувають жадібність і нервозність. Ця тварина була патроном 1948, 1960, 1972, 1984, 1996 та 2008 років.

Маркіян Мальський

Мальський, фото з відкритих джерел

Мальський, фото з відкритих джерел

2019 рік для Маркіяна Маркіяновича Мальського був сповнений перемог і невдач: після стрімкого кар’єрного росту - призначення на посаду голови Львівської обласної державної адміністрації, кінець року був не дуже вдалим, у зв’язку зі звільненням з цієї ж таки посади. 35-річний Маркіян Мальський (1984 р.н.) за освітою юрист, адвокат-практик, з 2016 року був Почесним консулом Австрійської республіки у Львові.

Анатолій Забарило

Забарило, фото "Щоденний Львів"

1960 року народився винниківчанин Анатолій Забарило, який зараз працює секретарем Львівської міської ради. Вивчав “Автоматизацію та комплексну механізацію машинобудування” у “Політехніці”, був директором у ТзОВ “Професійна ліга” та свого часу - у науково-виробничому комерційному центрі “Ельф”. Забарило також є віце-консулом Почесного консульства Бельгії у Львові.

Мирослав Данилків

Данилків, фото ЛМР

Того ж 1960 року у Львові народився майбутній депутат міської ради Мирослав Данилків. За освітою “Інженер-економіст”, голова ГО “Християнська Україна”, з 2016 року працював як ФОП, до того був директором ЛКП “Сяйво”, приватних компаній “Ю.КОМ”, “Тетра”, “ЛЮТ” та інших.

Сергій Івах

Сергій Івах, фото ЛМР

Ще один депутат Львівської міськради, який народився 1972 року під патронатом Щура, це Сергій Івах, який входить у постійну комісію з архітектури, містобудування й охорони історичного середовища. За освітою - економіст та юрист, працював у компаніях “Продконтакт”, “Ванкувер”, з 2010 року - директор  ТзОВ “Діамант Аурум”, а з 2013 - ППВКФ “Ортекс”. Член ГО “Громада і справедливість”.

Назар Палідович

Палідович, фото з відкритих джерел

1984 року народився інший депутат ЛМР Назар Палідович, також економіст за освітою, ФОП. Діяльність у сфері торгівлі львів’янин розпочав 2004 року, з 2008 року працював комерційним директором у “Галицькій здобі”, а 2013-го став директором “Мостиського хлібокомбінату”. Палідович також був головою ГО “Футбольний клуб “Авіатор” і засновником ЛГО “Дитячо-юнацький спортивно-оздоровчий клуб “Одісей”.

Юлія Хомчин 

Хомчин, фото з сайту "Самопомочі"

У тому ж році на світ з’явилась депутатка Львівської міської ради Юлія Хомчин, яка відома також як директорка Інституту Стратегії культури і керівниця відділу інформації “Мистецького об’єднання “Дзиґа”. За освітою - правознавець, закінчила також Інститут гуманітарних та соціальних наук при НУ “Львівська політехніка”. Юлія Хомчин долучається до організації фестивалів “Флюгери Львова” і “ДжазБез”, Фестивалю чеського кіно, Фестивалю Відкриваємо Падеревського та інших. Входить до оргкомітету Конгресу Культури Східного Партнерства.

Оксана Заячківська

Заячківська, фото з сайту ЛНМУ ім. Д. Галицького

Заячківська, фото з сайту ЛНМУ ім. Д. Галицького

Під патронатом Щура народилася і одна з нових амбасадорок Львова, лікарка за освітою, Оксана Заячківська, яка зараз працює завідувачкою кафедри нормальної фізіології ЛНМУ ім. Данила Галицького.

Нагадаємо, раніше сайт 032.ua розповідав, скільки довелось львів'янам заплатити за страви на новорічному столі та які 5 речей обов'язково слід зробити на свята кожному мешканцю Львова.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #політика #розваги
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Зібрали у цьому розділі для вас усе найцікавіше. Cтатті, огляди новини, - усе, що активно читали на нашому сайті, коментували і поширювали читачі у соціальних мережах. Тут точно знайде щось, що почитати.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,67
39,74
EUR
42,68
42,75
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...