• Головна
  • Співачка Наталка Карпа народила дівчинку: перші фото новонародженої
14:34, 27 грудня 2019 р.
Надійне джерело

Співачка Наталка Карпа народила дівчинку: перші фото новонародженої

Співачка Наталка Карпа народила дівчинку: перші фото новонародженої

26 грудня українська співачка Наталка Карпа родом з Добромиля народила первістка - це дівчинка вагою 4 кілограми та зростом 57 сантиметрів.

Про це 38-річна співачка написала в мережі Facebook. "О 23.49", додала вона. Чоловік Карпи - 30-річний Євген Тєрєхов, громадський діяч, політик, учасник АТО, лідер Павлоградської партійної організації УКРОП, а також радник Міністра внутрішніх справ України. Він також не зміг не написати про цю подію на своїй особистій сторінці, передає 032.ua.

Він, взагалі, першим опублікував чорно-білі фотографії новонародженої. Про вагітність співачка розповіла 15 серпня, додавши, що планує піти у декретну відпустку. Щоб максимум необхідного часу приділяти дитині. Щодо імені новонародженої - наразі нічого невідомо крім того, що його обирала матір.

Якби у них був син, розповіла співачка, то з чоловіком вже була домовленість щодо його імені - Едуард. Однак - не цього разу.

Нагадаємо, що редакція 032.ua вирішила згадати найпопулярніші новорічні пісні та скласти своєрідний список з 10 треків, які ще від початку листопада лунали з львівських магазинів, провокуючи передчасний святковий настрій.

Джерело інформації: "Фотографії старого Львова"

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#032.ua #Львів #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...