• Головна
  • Вперше у Львові покажуть інклюзивну виставу «Полювання на Снарка»
21:17, 17 грудня 2019 р.
Надійне джерело

Вперше у Львові покажуть інклюзивну виставу «Полювання на Снарка»

У середу, 18 грудня, у Львові вперше відбудеться безкоштовний показ вистави за мотивами поемагонії Льюїса Керролла «Полювання на Снарка» за участі акторів з інвалідністю. 

Покажуть виставу о 19:00 у театрі Лесі Українки, що на вулиці Городоцька, 36, у межах інклюзивного проєкту "Краще разом". Про це кореспондента 032.ua повідомили організатори події. 

Ця вистава про те, як екіпаж корабля на чолі з ватажком Будодзвоном вирушає на пошук чогось, що зветься Снарком.Тож, можливо, і ви побачите у виставі з англійським сюжетом в українських реаліях щось про одвічні пошуки сенсів, чи то про щастя, чи то про мандри українських заробітчан.

Фото: Краще разом, фейсбук

Фото: Краще разом, фейсбук

Довідково. "Краще разом" - інклюзивний мистецький проєкт. Учасники театру студенти і кондитери, на інвалідних візках і на підборах, вихователі та інженери, із синдромом Дауна і з аутизмом, школярі та продавці, незрячі та зрячі, психологи і фрілансери, електромонтери і соціальні педагоги, з ДЦП та з почуттям гумору, юристи і хореографи, тобто, кожен. 

Зазначимо,  у четвер, 19 грудня, у межаж проєкту о 12:00 у Центрі Шептицького відбудеться інформаційна зустріч «Краще Разом», де учасники проєкту поділяться своїм досвідом.

Нагадаємо, 6 грудня у Львові відкрили новий концертний простір Teatr. Club. Фото нового проєкту можна переглянути ТУТ

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #вистава #мистецтво #інклюзія #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...