• Головна
  • Для Коровайника скасували заставу та взяли посадовця Львівської міськради на поруки
09:34, 11 грудня 2019 р.
Надійне джерело

Для Коровайника скасували заставу та взяли посадовця Львівської міськради на поруки

10 грудня в Апеляційній палаті Вищого антикорупційного суду відбулося засідання щодо апеляції в.о. директора міського департаменту містобудування Сергія Коровайника в справі обрання йому запобіжного заходу. Чиновника, якого підозрюють у зловживанні владою під час продажу земля для будівництва індустріального парку в Рясному, спершу випустили під заставу.

Як повідомили у пресслужбі Львівської міськради, зараз же суд вирішив відхилити апеляційну скаргу прокурора САП, скасувати рішення суду першої інстанції про грошову заставу та вимогу здати закордонний паспорт. Апеляційна палата ВАКС задовольнила клопотання про взяття Сергія Коровайника на поруки.

Суд над Коровайником

Готовність взяти Сергія Коровайника на поруки висловили екснардеп Олег Лаврик, заступники мера Ірина Маруняк, Галина Слічна, Сергій Бабак та Геннадій Васьків, а також депутат міськради Любомир Босаневич.

Нагадаємо, що минулого тижня у ВАКС задовольнили також і апеляцію міського голови Львова Андрія Садового, якого також підозрюють у зловживанні владою по цьому питанню, і скасували заставу в розмірі 1 млн 56 тис. грн.

Джерело: ЛМР

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #Коровайник #ЛМР #суд
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...