• Головна
  • Для людей з інвалідністю у Львові презентують мобільний додаток "112:UA"
19:31, 5 грудня 2019 р.
Надійне джерело

Для людей з інвалідністю у Львові презентують мобільний додаток "112:UA"

У суботу, 7 грудня, у Львові представники компанії «Українські системи та блокчейн рішення» презентують людям з інвалідністю мобільний додаток «112:UA» для виклику служб екстреного реагування.

Демонстрація відбудеться у приміщенні Львівського обласного центру культури і дозвілля УТОГ, що на вулиці Некрасова, 45. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради. 

Як зазначили розробники «112:UA», додаток призначений для осіб з особливими потребами, його створили для допомоги у виклику екстрених служб людям з інвалідністю по зору, слуху чи опорно-рухового апарату.

Мобільний додаток розроблений для смартфонів на базі Android і забезпечує швидкий доступ до служб екстреної допомоги. Користувач зможе відправити сигнал про допомогу, коли натисне лише одну кнопку SOS. Цей сигнал надійде диспетчеру, який водночас отримає запис звуку, інформацію про місце розташування людини, яка потребує допомоги, а також медичні дані потерпілого.

Користувачі зможуть передавати інформацію про подію для диспетчерів просто обравши необхідні піктограми в програмі або надіславши фото події. Диспетчер оперативно скеровує до місця події саме ту екстрену службу, яку потребує потерпілий з особливими потребами.

Нагадаємо, як повідомила короспондентка сайту 032.ua, при проєктуванні та реконструкції площі Двірцевої у Львові були порушені деякі будівельні норми. Зокрема ті, що стосуються доступності для маломобільних груп населення та людей з інвалідністю. Які саме неточності є на оновленій площі можна дізнатися ТУТ

Джерело інформації: пресслужба Львівської міської ради

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #мобільний_додаток #032.ua #112:UA #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,93
39,97
EUR
43,00
43,07
PLN
9,93
9,97
Оголошення
live comments feed...