• Головна
  • У Сихівській РА ще не знають, хто пробив сваєю дощовий колектор
18:08, 4 грудня 2019 р.

У Сихівській РА ще не знають, хто пробив сваєю дощовий колектор

Працівники Сихівської районної адміністрації Львова спільно з представниками ЛКП “Львівводоканал” обстежать дощовий колектор у районі вул. Манастирського на Сихові та спробують з’ясувати, хто саме пробив його наскрізь бетонною сваєю.

Як повідомив 4 грудня журналістці 032.ua заступник голови Сихівської районної адміністрації Володимир Івасюк, про цей випадок він дізнався від фахівців “Львівводоканалу”, які побачили фото дигера Андрія Риштуна. За його словами, наразі не відоме точне місце, де це сталось, і щоб це з’ясувати, проведуть дослідження колектора.

“Ми спільно з “Львівводоканалом” проведемо дослідження, з’ясуємо обставини, при яких це сталося, визначимо ризики і шукатимемо технічне рішення. Наразі цей колектор нас ще не турбував. Але ми все одно шукатимемо винного і подумаємо, як тепер це виправити”, — сказав Володимир Івасюк.

фото Андрія Риштуна

Усі витрати, пов’язані з усуненням цього пошкодження, за словами Володимира Івасюка, ляжуть на плечі винуватця.

Нагадаємо, 032.ua повідомляв, що дигер Андрій Риштун виявив пробитий наскрізь бетонною сваєю дощовий колектор у районі вул. Манастирського на Сихові та опублікував відповідне фото.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #новини #Сихів #колектор #Риштун #Івасюк
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...