• Головна
  • Мирослава Туркало звільнилася з посади директорки департаменту культури Львівської ОДА
09:59, 4 грудня 2019 р.
Надійне джерело

Мирослава Туркало звільнилася з посади директорки департаменту культури Львівської ОДА

З понеділка, 2 грудня, директорка департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА Мирослава Туркало звільнилася із посади.

Про це стало відомо кореспонденту 032.ua з декларації Мирослави Туркало перед звільненням.

Фото: Мирослава Туркало

Фото: Мирослава Туркало

З 2013 року Мирослава Туркало була заступником директора департаменту культури, національностей та релігії ЛОДА – начальником управління культури, а згодом, з 2017 року,  очолила цей департамент.

Згідно з декларацією, за 2019 рік, у власності Мирослави Туркало квартира у Львові площею 59м². Під час роботи у Департаменті з питань культури, національностей та релігій Львівської обласної державної адміністрації вона задекларувала 446 тис 39 грн зарплати за цей рік. Також ще 30 тис грн розміщені на банківських рахунках. 

Додамо, департамент культури, національностей і релігій Львівської ОДА у вересні цього року затвердив і оплатив дорожні знаки з помилками в перекладі. Департамент замовив ознакування місць, пов’язаних з сучасними героями, видатними діячами, історією та культурою ще влітку цього року. Водночас як мінімум 7 членів тендерного комітету бачили цей переклад, однак помилок не помітили. Як зазначила тоді у коментарі місцевим ЗМІ директорка департаменту ЛОДА Мирослава Туркало, що переклад робила фірма-підрядник, а департамент не був в курсі помилкового перекладу. 

Джерело інформації: декларація Мирослави Туркало

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #Мирослава_Туркало #032.ua #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...