• Головна
  • Перший сніг у Львові: магічні фото та відео з соцмереж
10:35, 3 грудня 2019 р.

Перший сніг у Львові: магічні фото та відео з соцмереж

У перший понеділок зими, 2 грудня, у Львові випав перший сніг. 032.ua підготував добірку найгарніших фото та відео засніженого Львова, опублікованих у соцмережах.

Ми навмисно не публікували такі фото вчора, щоб сьогодні обрати найгарніші. Справді по-казковому Львів виглядає на фотографіях з Facebook Альони Ніколаєвич.

На сторінці "Панорами з неба" опублікували вигляд з висоти пташиного польоту на Собор святого Юра та панораму міста зі Святоюрської гори.

Фото засніжених львівських архітектурних шедеврів, наприклад Львівської опери та костелу Ольги і Єлизавети, опублікували на ще одній Facebook-сторінці, присвяченій нашому місту.

На сторінці "Львівські новини" опублікували фото вечірньої засніженої вулиці Підвальної та скверу "На валах".

Не оминули увагою перший у цій зимі львівський сніг і користувачі Instagram.

Переглянути цей допис в Instagram

У Львова особливі стосунки зі снігом. Щоразу як вперше. Щоразу можна знімати кіно масштабів "Післязавтра" чи там якогось "Всі майже загинули, але ніт". Або таке романтичне, щоб передивлятися щороку! У Львові стає якось так по-особливому затишно. У Львові стає казково, от дивіться самі: *** - Та бодай би то шляк трафив того, хто поклав таку слизьку плитку! - Вигукує пан в елегантному картатому шалику і явними задатками соліста балетна - фуєте він виписує карколомні, в прямому сенсі слова. А збоку йому підтакує пан в помаранчевих кросах: - І ще так криво! *** - Дорога, виходь, я машину відкопав і нагрів! Дорога виходить і несе в червоному горнятку щось тепле. І посмішка така, що розтопить увесь сніг навколо! *** - Мааамо, а де бурульки?! То зима вже, чи що! Мале розчаровано дивиться собі під ноги, а потім вгору - всюди однаково сірувата каша. Бурульок нема, але мама не розгубилася: - Попроси у Микола, щоб приніс тобі бурульок, як минулого року. *** - Люда, знаєш, ти була права. Ті чоботи - до нічого. Я бачу ці чоботи. Вони не до нічого. Вони вище коліна. А спідниці не видно з-під куртки. - Їх ще й Мікі обпісяв і я надушила їх Нарцісом. Ботфорти обпісяні Мікі і обпшикані Нарцісом! *** - Садісь, дарагая, замьорзла? Мандарінку хочєш? Отмєтіть пєрвий снег! Арам Олегович дає мені мандаринку і навздогін моєму здивуванню каже: - Прості, но нє почіщю, я за рульом. І таки так - за кермом найзимовішої машинки, де пахне мандаринами і так тепло, що я аж мушу зняти шапку. Тепла вам, дорогі, і мандаринок! #львів #зима #казка #lviv #winter #beauty

Допис, поширений Марта Госовська (@martagosovska)

Нагадаємо, в окремих районах Львівщини перший цьогорічний сніг випав 30 листопада.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #новини #сніг #погода #фото #соцмережі
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,82
39,88
EUR
42,79
42,84
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...