• Головна
  • У Львові небайдужі допомагають передчасно народженим немовлятам, - ФОТО
22:07, 2 грудня 2019 р.

У Львові небайдужі допомагають передчасно народженим немовлятам, - ФОТО

Львівські студенти Lviv HR Solutions започаткували благодійний проект "По ниточці до життя", щоб допомогти передчасно народженим немовлятам.

Як повідомили 032.ua організатори проекту, кожна 15 дитина в Україні народжується недоношеною, а смертність серед таких немовлят становить майже 50%.

За підрахунками волонтерів, батьки таких діток витрачають понад 100 тисяч гривень на початкову підтримку та лікування "поспішайок". Окрім медикаментів, адаптуватися немовлятам допомагають в'язані іграшки-восьминіжки, створені за спеціальною технікою. Іграшка виконує заспокійливу функцію.

Відтак, львів'ян запрошують долучитися до акції та взяти участь у благодійному майстер-класі із виготовлення іграшок-восьминіжок для дітей. Подія відбудеться 14 грудня об 11:00 на вул. Пулюя, 36. Для участі потрібно зареєструватися.

У Львові є невелика група волонтерів, які за власні кошти купують матеріали та гачкують восьминіжок для "поспішайок", які потім передають у пологові будинки міста. Зараз організатори намагаються поінформувати про проблему адаптації немовлят якомога більшу кількість людей. Благодійну підтримку в реалізації проекту здійнюють компанії: Duna, Матриця Львів, Zolland, NAK Company, Сайт Львова 032.ua та управління освіти ЛМР

Усі небайдужі можуть залишити благодійний внесок, а зібрані кошти використають на придбання матеріалів для виготовлення іграшок. До проекту долучились школи Львова: у навчальну програму внесли заняття із виготовлення восьминіжок. Інструкцію з вигтовлення іграшки можна переглянути на відео нижче:

Нагадаємо, львів'ян запрошують стати помічниками святого Миколая.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #благодійність #немовлята #іграшки #восьминіжки
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,77
EUR
42,80
42,83
PLN
9,85
9,87
Оголошення
live comments feed...