• Головна
  • Львівський футбольний клуб «Карпати» може припинити своє існування
18:37, 30 листопада 2019 р.
Надійне джерело

Львівський футбольний клуб «Карпати» може припинити своє існування

У четвер, 28 листопада, футбольний клуб "Карпати" заявив, що може припинити існування.  Він звернувся до Львівської міської ради з проханням надати клубу довгострокову оренду на пільгових умовах земельну ділянку навколо стадіону "України".

Як зазначили на офіційному сайті ФК "Карпати", ще з 2006 року футбольний клуб очікує на передачу земельної ділянки навколо стадіону "Україна" в довготривалу оренду на пільгових умовах. Цю землю клубу гарантував надати мер Львова Андрій Садовий, договір був затверджений на сесії міської ради.

Зазначимо, клуб виконав свої зобов’язання договору повністю, на стадіоні «Україна» відбувались не лише матчі чемпіонату, але й Ліги Європи та Національної збірної України. Також і завдяки матчам «Карпат» в єврокубках Львів отримав право на проведення матчів Євро-2012. 

Незабаром депутатській корпус ЛМР матиме останній шанс врятувати «Карпати» від закриття клубу– ухвалити рішення щодо передачі футбольному клубу у довгострокову пільгову оренду землі, що відноситься до майнового комплексу стадіону «Україна». 

Нагадаємо, як повідомив кореспондент 032.ua, 29 листопада, на сесії Львівської міської ради депутати затвердили бюджет міста Львова на 2020 рік. На фізичну культуру та спорт планують спрямувати 105,9 млн грн. 

Джерело інформації: пресслужба футбольного клубу "Карпати"

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #ФК_Карпати #032.ua #спорт #новини
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...