• Головна
  • У центрі Львова влаштували акцію на підтримку Андрія Садового, - ФОТО, ВІДЕО
12:56, 27 листопада 2019 р.

У центрі Львова влаштували акцію на підтримку Андрія Садового, - ФОТО, ВІДЕО

27 листопада на площі Ринок у Львові студенти та молодь міста вийшли на акцію підтримки міського голови Андрія Садового, якого підозрюють у зловживанні владою в справі будівництва індустріального парку в Рясному.

Як повідомляє кореспондент сайту 032.ua, захід організував колишній студентський мер Львова Олександр Николяк. Усього у центрі міста зібралося близько 20 молодих людей, які розвісили тематичні плакати на вході в Ратушу.

Так, на охоронцях Львова - кам'яних левах при вході в міську раду тепер є і лозунги "Ні політичній розправі", "Політична помста" і "Витримали сміттєву блокаду - витримаємо тиск на мера!". 

Олександр Николяк зауважив, що підтримує Садового, бо він - за демократичні цінності та посприяв розвитку Львова за час своєї каденції, а усю цю ситуацію організували його політичні опоненти. Зокрема, не виключають і тиску зі сторони кума Путіна, народного депутата і політика Віктора Медведчука, який нещодавно поскаржився на мера Львова у Генпрокуратуру через відеоблог.

Нагадаємо, що окрім Андрія Садового, підозру по справі індустріального парку вручили і в. о. директора департаменту містобудування ЛМР Сергію Коровайнику, за якого вирішив поручитися львівський депутат від "Укропу" Ігор Телішевський і якому висловив підтримку співзасновник Домівки врятованих тварин у Львові Орест Залипський. Зоозахисник додав, що чесних завжди знищують, а працівники Домівки ручаються за Коровайника.

Читайте також про маловідомі факти й реконструкції з життя відомого книгодрукаря Івана Федоровича у Львові.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #Садовий #політика #акція #студенти #молодь #підтримка
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,47
41,51
EUR
45,74
45,79
PLN
10,61
10,64
Оголошення
live comments feed...