• Головна
  • Медведчук поскаржився на Садового до Генпрокуратури
18:45, 26 листопада 2019 р.

Медведчук поскаржився на Садового до Генпрокуратури

Печерський районний суд Києва зобов’язав Генпрокуратуру почати розслідування за фактом пропозиції міського голови Львова Андрія Садового затримати та обміняти на полонених моряків нардепа та кума президента Росії Віктора Медведчука. Про це 26 листопада повідомила прес-служба “Опозиційної платформи — За життя”, до якої належить Медведчук.

Віктор Медведчук поскаржився на відеозвернення Андрія Садового від 4 грудня 2018 року, у якому той запропонував обміняти Віктора Медведчука на українських моряків, які потрапили у російський полон.

“Злочинні дії Садового були спрямовані на дискредитацію гуманітарної місії Віктора Медведчука як спецпредставника у Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Сході України, а також слугували інструментом політичного переслідування, залякування і погроз”, — йдеться також у повідомленні.

Пізніше Андрій Садовий у своєму Facebook підтвердив цю інформацію і написав: "Я дійсно пропонував обміняти Медведчука на наших військовополонених. В принципі моя пропозиція актуальна досі  багато наших заручників залишаються в російських тюрмах. Символічно, що це рішення прийняли 21 листопада, в день початку Революції Гідності. Саме 21 листопада мені вручили підозру. Цікавий збіг. Я от думаю, а вся ця нечисть не знає інших дат?"

Нагадаємо, Андрієві Садовому оголосили підозру через продаж землі під індустріальний парк. Завтра йому мають обрати міру запобіжного заходу.

Джерело інформації пресслужба ОПЗЖ

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Андрій Садовий #Віктор Медведчук
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...