• Головна
  • У центрі Львова відкриють "Мазохhotel"
19:25, 26 листопада 2019 р.

У центрі Львова відкриють "Мазохhotel"

У будівлі на вул. Сербській, де розташований один з найпопулярніших закладів холдингу !Fest ресторан “Мазох”, також відкриють бутік готель “Мазохhotel”.

Як повідомив 032.ua керівник PR-відділу !Fest Тарас Маселко, готель матиме 14 номерів та також буде стилізований під тематику творчості Леопольда фон Захер-Мазоха.

“Два номери будуть класу напівлюкс, двоярусні. Але фішкою узагалі усіх номерів буде велике ліжко, справді дуже велике — розміру super king size. А посередині кожного номера буде стояти така олдскульна ванна на ніжках. Також на стінах будуть різні штучки, до яких можна припинати свого партнера. Але ніхто до цього не зобов’язує. Можна просто відпочити і ми гарантуємо усі стандартні готельні сервіси”, — сказав Тараз Маселко.

Ціна стандартного номера у “Мазохhotel”, за його словами, буде на рівні 2000 грн. Готель розташувався на другому, третьому та четвертому поверхах будинку.

Також невелике оновлення чекає на сам  ресторан “Мазох”. Зокрема вхід у нього буде не через звичні скляні двері із замковим отвором, а через двері поруч, спільні для ресторану і готелю.

Відкриття оновленого “Мазоха” відбудеться 30 листопада.

Нагадаємо, 13 грудня !Fest відкриє також готель на 69 номерів у Львові.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#готелі #ресторани
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,00
43,08
PLN
9,88
9,91
Оголошення
live comments feed...