• Головна
  • Як виглядає вулиця Замарстинівська наприкінці листопада, - ВІДЕО
16:22, 24 листопада 2019 р.

Як виглядає вулиця Замарстинівська наприкінці листопада, - ВІДЕО

Нещодавно активіст ГО "Зручне місто" перевірив хід виконання ремонтних робіт на вулиці Замарстинівській у Львові, яку міська влада обіцяла відкрити до кінця поточного року.

Як йдеться у відео, опублікованому представниками громадської організації на YouTube, роботи ще дуже багато. Хоча підрядники вже облаштовують основу для трамвайних колій, зокрема, біля супермаркету "АТБ" поклали основу для колій на розворотному кільці і на проїзній частині на вул. Торф'яній.

Окрім цього, змонтовано колії та вкладено бруківку на відрізку від вул. Липиниського до вул. Торф'яної, там же почали замощувати тротуари з одного боку. Таокж змонтовано колії та почали замощувати бруківкою ділянку від вул. Ремісничої до вул. Хімічної, там же облаштували тротуари. На перехресті з вулицею Хімічною роботи призупинили через аварійний стан прилеглих будинків, а зі сторони вул. Заводської виконали щебеневу основу та почали встановлювати плити ПКП під трамвайну колію.

За словами активіста, ще потрібно буде замінити всі опори освітлення на цій ділянці та встановити опори для контактної мережі, після вкладання рейок, дорогу мають замостити бруківкою та облаштувати тротуари. Більш детальна інформація - на відео:

Додамо, ремонт Замарстинівської у Львові триває уже понад півтора року. У мерії пообіцяли відкрити її до кінця року, але виникла проблема на ділянці біля вул. Хімічної, де через аварійність будинків, мешканців довелось відселити.

Нагадаємо, раніше сайт 032.ua розповідав, куди у Львові поскаржитись на недобросовісних перевізників.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #ремонт #Замарстинівська
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...