• Головна
  • Коли відкриють вул. Замарстинівську і в чому затримка?
22:15, 15 листопада 2019 р.

Коли відкриють вул. Замарстинівську і в чому затримка?

У Львові вже наближається до завершення капітальна реконструкція вул. Замарстинівської, яка триває уже понад півтора року. 

Як повідомив журналістці 032.ua заступник директора департаменту житлово-комунального господарства та інфраструктури Львівської міської ради Андрій Білий, вулицю, ймовнірно, відкриють до кінця року, як і планували. Проте, за його словами, є одна проблемна ділянка, яка затримує процес.

“Реконструкція добігає кінця. Ми дуже хочемо відкрити вулицю до кінця року, як і обіцяли. Проблема в тому, що під час реконструкції виявили дуже складну ділянку — будинки на Хімічній, 2 і Замарстинівській, 51 стоять на так званих вологих грунтах”, — сказав Андрій Білий.

Зараз вирішують питання з тимчасовим відселенням жителів дев’яти квартир для проведення протиаварійних робіт. Місто відшкодовуватиме їм гроші, за які вони орендуватимуть житло. 

фото пресслужби ЛМР

“Поки не проведжені протиаварійні роботи в цих будинках, ми не можемо продовжувати реконструкцію вулиці у цьому місці, — сказав Андрій Білий. — Мешканці переїхджають, ми проводимо протиаварійні роботи і після цього завершуємо реконтрструкцію вулиці у цій ділянці. А паралельно районна адміністрація замовляє проект реконструкції будинку”.

Загалом протиаварійні роботи та реконструкція будинку триватимуть упродовж 8 місяців. Згідно із сьогоднішнім рішенням виконкому ЛМР, мешканцям, які проживали в однокімнатних квартирах, виплатять по 10,5 тис. грн на місяць, а тим, які у двокімнатних —  по 16 тис. грн на місяць.

фото пресслужби ЛМР

Ділянка вул. Замарстинівської від вул. Липинської до вул. Лінкольна (там, де є розворотне кільце трамвая) майже готова — там уже укладають бруківку та плитку. Ймовірно її відкриють до кінця листопада.

Нагадаємо, 032.ua публікував фото того, як виглядає ремонт "найгіршої" вулиці Львова за 71 млн грн.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ремонт доріг #перекриття руху #реконструкція #інфраструктура
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...