• Головна
  • На трасі Київ - Чоп автопоїзд врізався у два мікроавтобуси: загинула жінка, 7 потерпілих
20:12, 23 листопада 2019 р.

На трасі Київ - Чоп автопоїзд врізався у два мікроавтобуси: загинула жінка, 7 потерпілих

23 листопада близько 3 години ночі, на трасі Київ - Чоп, між селами Любенці та Гірне Стрийського району Львівської області не розминувся автопоїзд "Рено" та два мікроавтобуси "Рено Трафік". У автопригоді загинула людина, ще семеро постраждалих.

Як повідомили у поліції Львівщини, у дорожньо-транспортній пригоді загинула 46-річна мешканка Рівного, яка перебувала в мікроавтобусі. Окрім цього, постраждав водій і шестеро пасажирів того ж мікроавтобуса, з яких 3 дитини (неповнолітні, віком 15 - 17 років). Усіх потерпілих, мешканців Рівного та Рівненської області, госпіталізували у Стрийську центральну райлікарню.

ДТП на Стрийщині

За даними слідчих, 49-річний іноземець керував автопоїздом "Рено", не впорався з керуванням та врізався у два автомобілі "Рено Трафік", за кермом яких перебували 48-річний мешканець Закарпаття та 45-річний мешканець Рівного. За цим фактом, за ч.2ст. 286 ККУ відкрили кримінальне провадження.

Водія автопоїзда поліцейські затримали за ст. 208 КПК України, суд обере йому міру запобіжного заходу. Чоловікові загрожує від 3 до 8 років ув'язнення з позбавленням водійських прав до 3 років. Обставини ДТП встановлюють.

Нагадаємо, у Львові проведуть службове розслідування за фактом пожежі в тролейбусі.

Джерело: ГУ НП у Львівській області

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #аварія #ДТП #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,38
39,43
EUR
42,85
42,93
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...