• Головна
  • У Львові побільшає пандусів, - АДРЕСИ
12:03, 21 листопада 2019 р.

У Львові побільшає пандусів, - АДРЕСИ

Цього року у Франківському районі облаштують пандуси біля житлових будинків людей з інвалідністю. На території району планують встановити 10 пандусів.

Наразі роботи тривають біля будинку на вул. Рубчака, 12. Їх планують завершити до кінця листопада. Кошторисна вартість  складає 75 тис грн. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради. 

Відтак, цього року за кошти Програми забезпечення доступності житла для осіб з інвалідністю у кріслах колісних та з порушенням зору 1-ї групи, та за кошти районної адміністрації буде облаштовано пандуси в будинках на вул. Володимира Великого, 93а, 34, вул. Рудницького, 39, вул. Пулюя, 6, вул. Наукова, 30, вул. Наукова, 116, вул. Сулими, 39, вул. Грабянки, 9, а також встановлять підйомник на вул. Бойжелінського, 10.

Як повідомив виконуючий директора обов'язки департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Олександр Одинець, наразі роводиться інвентаризація пішохідних переходів на території району. Планують зробити повне пристосування пішохідних переходів для забезпечення їхньої інклюзивності.

Зазначимо, на  2020 рік наразі визначено п'ять адрес, де планують проводити заходи для забезпечення доступності особам з інвалідністю. Це вул. Чупринки, 20, вул. Наукова, 43, 49, вул. Володимира Великого, 32, вул. Володимира Великого, 26. А також включили адресу вул. Володимира Великого, 32, у цьому гуртожитку проживає активна особа з інвалідністю. Натомість, облаштувати пандус чи підйомник у цьому будинку не вдасться, відтак, подали звернення в соціальний захист на обмін квартир.

Нагадаємо, від середи, 20 листопада, Фонд соціального страхування України призупинив перерахування коштів для виплати матеріального забезпечення застрахованим особам. Кому тимчасово зупинили виплату пільг можна дізнатися ТУТ

Джерело: пресслужба Львівської міської ради

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #пандуси #032.ua #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,67
39,74
EUR
42,67
42,72
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...