• Головна
  • Зачинились, побили дівчат та вимагали гроші: львівські патрульні затримали злочинців-рецидивістів, - ФОТО
18:17, 20 листопада 2019 р.
Надійне джерело

Зачинились, побили дівчат та вимагали гроші: львівські патрульні затримали злочинців-рецидивістів, - ФОТО

19 листопада близько 22 години у поліцію зателефонував стурбований львів'янин. Він розповів, що йому щойно дзвонила дівчина, яка винаймає у нього квартиру. Все, що вона встигла сказати - у квартиру увірвалися невідомі і вимагають гроші.

Після цього дівчина кинула слухавку і більше на зворотні дзвінки не реагувала, повідомляє Патрульна поліція Львова. Орендатор квартири одразу подзвонив у поліцію, яка оперативно виїхала за вказаною адресою у складі 2-ох батальйонів.

З квартири лунали жіночі крики про допомогу, однак дверей ніхто не відчиняв. У таких випадках, поліції дозволено без попереднього рішення суду проникати у житло, адже, як і цього разу, від їхнього рішення могло залежати життя потерпілих.

У квартирі правоохоронці разом із заявником побачили безлад, а крики, яки виявилося, лунали із зачиненої кімнати. Оскільки і цих дверей ніхто відчиняти не збирався, поліціянти відчинили їх силою.

Всередині патрульні застали трьох побитих дівчат та двох агресивних кривдників. Поліціянти оперативно затримали правопорушників: ними виявилися 32-річний львів’янин, який раніше відбував покарання за вбивство, розбій та грабіж, а також - 32-річний уродженець іншої області, судимий за грабіж, розбій та за незаконне заволодіння транспортним засобом.

Дівчата розповіли, що двійко чоловіків вдерлися в їхнє помешкання, вимагали гроші, намагалися вкрасти коштовні речі, і, як вже було сказано, застосовували щодо потерпілих насилля.

Фото: Патрульна поліція

Фото: Патрульна поліція

Тепер чоловікам загрожує ув'язнення строком від 4 до 8 років.

Нагадаємо, що 23 листопада у Винниках має відбутися масштабна акція протесту проти будівництва заводу гарячого цинкування. У ній, за попередніми розрахунками, мають взяти участь близько 6-ти тисяч мешканців Винників, сіл Підбірці, Підберізці, Чишки та Лисиничі.

Джерело інформації: Патрульна поліція

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032.ua #Патрульна поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...