• Головна
  • Про "темні" та "світлі" місця Львова: як триває реконструкція освітлення при в’їздах у місто, - ФОТО
16:14, 20 листопада 2019 р.
Надійне джерело

Про "темні" та "світлі" місця Львова: як триває реконструкція освітлення при в’їздах у місто, - ФОТО

З одного боку, Львівська міська рада відзвітувалася щодо освітлення вулиць при в’їздах в місто за новою технологією. З іншого боку, львів'яни у соцмережах не втомлюються нагадувати про місця, в яких давно варто було б встановити бодай якесь освітлення.

Як розповіла заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк, 5 в’їздів у місто з 6 вже освітлено. А саме: вулиці Стрийська, Личаківська, Городоцька, Шевченка і Кульпарківська. Перебувають "в процесі" вулиці Богдана Хмельницького та Липинського.

Освітлення, до речі, проводять за новою технологією: відтепер ніяких "висячих" дротів, усі вони будуть сховані під землю, щоб не наражати нікого на небезпеку та зменшити можливість того, що вітер чи просто хтось нашкодить дротам.

Фото: ЛМРФото: ЛМРФото: ЛМР

Крім того, нові LED-лампи економлять до 30% електроенергії, на відмінну від вже замінених ламп. Однак це ще не все, адже є у Львові місця, які наразі не входять у план оновлення. Наприклад, освітлення на тротуарах на вулиці Тичини чекають вже "десятки років. З обох боків".

Нагадаємо, що 032.ua нещодавно опублікував матеріал про те, в яких місцях найкраще перевірити зір. Світло світлом, однак якщо у вас поганий зір, то однаково все розпливається, є ліхтарі- чи їх немає.

Джерело: пресслужба Львівської міської ради

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032.ua #ЛМР #освітлення
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,47
41,51
EUR
45,74
45,79
PLN
10,61
10,64
Оголошення
live comments feed...