• Головна
  • Де на Львівщині до завтра відключили водопостачання, - АДРЕСИ
11:57, 13 листопада 2019 р.

Де на Львівщині до завтра відключили водопостачання, - АДРЕСИ

Сьогодні, 13 листопада, у м. Винники призупинили подачу водопостачання до низки вулиць. А також у Львові в Личаківський і Сихівський район подача води буде здійснюватися з пониженим тиском.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради. 

Відключення водопостачання відбулося у зв'язку з заміною аварійної ділянки трубопроводу на  водогоні діаметром Винники — Довга. Відтак, до 24:00 призупинили подачу води у місто Винники, а у Львові в Личаківському та Сихівському районі подача води буде здійснюватися з пониженим тиском.

Зазначимо, завтра, 14 листопада, подача води буде здійснюватися з пониженим тиском зокрема в Личаківський район, обмежений вул. Шафарика, Медової Печери. А також у  Сихівський район, обмежений вул. Дунайська, вул. Дністерська, вул. Раковського, вул. Липова Алея, вул. Зелена, вул. Керченська та прилеглі до них вулиці. Відтак, стабільне водопостачання жителі будуть отримувати з 14 листопада 06:00. 

Нагадаємо, кореспондент 032.ua повідомив про нещасний випадок, що трапився у  вівторок, 12 листопада, на Львівщині. У річці Стрий втопився 5-річний хлопчик. Детальніше про пригоду - у матеріалі

Джерело: пресслужба Львівської міської ради

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #немає_води #адреси #032.ua #новини #Львівщина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,12
39,20
EUR
42,65
42,75
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...