• Головна
  • У Львові знову зможуть кататися на кінних екіпажах
12:36, 13 листопада 2019 р.

У Львові знову зможуть кататися на кінних екіпажах

У вівторок, 12 листопада, на позаплановому засіданні комісія з туристичного навантаження прийняли рішення відновити діяльність кінних карет у Львові.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради. 

Зазначимо, після нещасного випадку з переляканими кіньми у центрі Львова, внаслідок якого ледь не загинула 15-річна дівчинка, а також довелося усипити коня, львівська мерія тимчасово призупинила функціонування кінних карет у місті.

Натомість, сьогодні, на позаплановому засіданні комісія з туристичного навантаження розглянула питання функціонування кінних карет у Львові. Відтак, підтримали питання відновлення роботи кінних екіпажів. 

Як зазначив заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко, до цього рішення додали ще 6 пунктів. Вони стосуються безпеки, інформаційної просвітницької кампанії; щодо пропрацювання доцільності облаштування кишень в місцях посадки-висадки; перегляд протоколів реагування в разі, якщо стається щось за участю коня.

Нагадаємо, подія трапилася 2 листопала на проспекті Свободи. Троє іноземців запускали салют і сполохали коней, які були запряжені в карету. Відтак, коні вибігли на тротуар і налетіли на лавку. Внаслідок пригоди постраждало двоє людей. 

Джерело: пресслужба Львівської міської ради

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #кінні_карети #032.ua #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,20
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...