• Головна
  • У львівській ветеринарній клініці "Лев" з'явились нові хвостаті улюбленці, які шукають друзів, господарів та дім, - ФОТО
21:01, 11 листопада 2019 р.
Надійне джерело

У львівській ветеринарній клініці "Лев" з'явились нові хвостаті улюбленці, які шукають друзів, господарів та дім, - ФОТО

У Львові закінчується осінь, а значить, незабаром зима. Хай із закономірно спізнілим снігом, однак все одно достатньо холодна, аби змерзнути майже одразу без власного дому. ЛКП "Лев" знову пропонує широкий вибір тварин, які потребують саме вашої допомоги.

Чотирилапі улюбленці шукають нової оселі після усіх злиднів та негараздів, крізь які їм доводилося проходити протягом свого життя. І кожен може подарувати врятованій істотці якщо не дім, то бодай дрібку уваги, адже можна просто прийти до притулку та покомунікувати з хвостатими.

Однак, для тих, хто шукає собі друга чи охоронця, кореспондент сайту 032.ua пропонує дізнатися детальніше про кожну тваринку. Принаймні на фото можна подивитися, милуючись очима кожної із тварин.

Красуня

Красуня - дуже ніжна, тендітна та акуратна киця трьох кольорів, яка дещо з острахом може ставитися до абсолютно нових та незнайомих людей.

Проте, якщо завоювати її довіру, чотирилапа може стати чудовим другом та "співмешканцем" по квартирі. Платити, вочевидь, як і всі коти, навряд буде, але затишок забезпечити однозначно може.

Пайпер

Молода чотирилапа, віком близько 1 року. Спокійна красуня з милим поглядом, ще маленька, тож цілком придатна до навчання та освоєння нових моделей поведінки. Особливо гарне підійде сім’ї з дітьми, для яких стане надійним другом та захисником.

Люся

Люся - спокійна красуня з милим поглядом, стане чудовим компаньйоном, якщо не членом сім'ї, на роки будь-кому, особливо, якщо людині буває складно у зовнішній комунікації з іншими людьми.

Лілу

Молода собака, віком близько 1 року, відтак - готова й охоча до нового навчання. Хвостата енергійна, гавкуча та стане чудовим компаньйоном. Зовні виглядає "чорною" версією трохи здичавілої вівчарки з відкритим, зацікавленим у світі поглядом.

Декстер

Молодий та гавкучий Декстер (не плутати з героєм славнозвісного серіалу про "хорошого" маніяка Декстера) стане для свого господаря чудовим охоронцем і другом. Це середніх розмірів пес із потужними ногами та уважним поглядом.

Бладі

Собака середнього віку Бладі вже давно і добре соціалізована, тож стане для свого господаря вірним другом і компаньйоном, з яким ніколи не буде сумно.

Ідеальний варіант для Бладі - це проживати у вольєрі та на просторому подвір‘ї. Її дещо задумливий, обережний погляд видає в ній уважного охоронця сім'ї.

Адель

Кудлата красуня, віком близько року. Її поведінка та стан хутра свідчить про те, що донедавна вона жила в сім'ї. Однак, через невідомі обставини, Адель опинилась на вулиці, яка, вочевидь, сильно її налякала.

Тож зараз вона проходить соціалізацію з кінологом. Адель невеликого розміру, виглядає мило і беззахисно, може проживати в квартирі.

Лея

Молода метиска лайки Лея виглядає просто чарівно. Чотирилапа надзвичайно активна, грайлива гавкуча й комунікабельна, тож стане для господаря активним другом та вірним захисником.

Мая

Собака невеликого розміру Мая, яка потрапила в притулок в дуже занедбаному стані та з новоутворенням, яке потребує оперативного втручання.

По її поведінці видно, що вона була домашньою. Мая підійде для спокійного, розміреного життя з тихими вечірніми посиденьками в теплі та повільними прогулянками біля дому.

Наєм

Чотирилапий середнього віку з пильним, прискіпливим поглядом. Собака, скоріш за все, був домашнім улюбленцем, проте за ним досі не прийшов його господар.

Наєм дуже дружній хвостатий, який виконує базові команди, тож для свого господаря Наєм буде не лише вірним другом, а й надійним охоронцем.

Більше добірок з тваринками від ЛКП "Лев" ТУТ. Нагадаємо, раніше сайт 032.ua розповідав, як котів із Домівки врятованих тварин переселили у зимовий будиночок.

Джерело: ЛКП "Лев"

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032.ua #ЛКП "Лев" #ветеринарна клініка
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...