• Головна
  • Котів із львівської Домівки переселили у зимовий будинок, - ФОТО
18:03, 31 жовтня 2019 р.

Котів із львівської Домівки переселили у зимовий будинок, - ФОТО

Сьогодні, 31 жовтня, у Львові в Домівці врятованих тварин котів переселили у облаштований зимовий будинок. 

Про це розповів кореспонденту 032.ua співзасновник Домівки врятованих тварин Орест Залипський.

Як зазначив Орест Залипський, на сьогоднішній день у зимовому будиночку, який обладнали у Домівці врятованих тварин, знаходиться 17 котиків. А також ще така кількість на домашніх перетримках, які невдовзі повернуться у Домівку. Більшість котиків знайшли на вулицях у смітниках, картонних коробках та пакетах ще маленькими.

Всі бажаючі мають змогу стати власниками котиків, для цього лише потрібно прийти з документами та оформити договір. Варто зазначити, новому власнику потрібно повідомляти кожного року про стан домашніх улюбленців. Відтак, з початку літа 20 котів вже прилаштували новим власникам.   

Довідково. Домівка врятованих тварин розташована у Львові, в парку “Знесіння”, там, де є інформаційний центр парку, по вул. Довбуша, 24. Працює щоденно з 8:00 до 20:00 без вихідних. 

Нагадаємо, ЛКП "Лев" продовжує піклуватися про бездомних собак, знайдених на вулицях Львова. Цього разу шестеро активних, веселих та грайливих песиків хочуть зустріти доброго господаря. Собачки перебувають на комунальному підприємстві уже три тижні, тож якщо не вдасться їх прилаштувати найближчим часом, доведеться відпустити назад на львівські вулиці. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #новини #Домівка_врятованих_тварин
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,84
39,87
EUR
42,82
42,92
PLN
9,86
9,90
Оголошення
live comments feed...