• Головна
  • У неділю у Львові вдруге проведуть благодійну барахолку “Тлум&Крам”
15:05, 11 листопада 2019 р.

У неділю у Львові вдруге проведуть благодійну барахолку “Тлум&Крам”

У неділю, 17 листопада, на території LEM Station (старе трамвайне депо на перехресті вулиць Сахарова і Вітовського) у Львові відбудеться благодійна барахолка “Тлум&Крам”. Це можливість продати або придбати вживані одяг, взуття, аксесуари, предмети інтер’єру, книжки, прикраси та інші речі. Виручені гроші скерують на лікування онкохворої львів’янки.

Як повідомила 032.ua співорганізаторка барахолки, львів’янка Катерина Ковалюк, вперше у Львові “Тлум&Крам” проводили цьогоріч 13 жовтня і тоді його відвідали понад 1 тис. львів’ян. Це перевершило сподівання за кількістю як учасників, так і гостей, саме тому барахолку вирішили провести вдруге.

“Не знаю, скільки конкретно виручили окремі учасники. Ми на місці збирали кошти на доброчинність. Просили мінімум 10% від виручки скеровувати. Але дехто скеровував усе, що заробив. Назбирали 35 тис. грн”, – розповіла Катерина Ковалюк.

Виручені гроші віддали на лікування шестирічного львів’янина Любомира Яремка, у якого вроджена вада центральної нервової системи. Хлопчику збирають кошти на реабілітацію у Німеччині.

Гроші, які вдасться зібрати під час другої барахолки “Тлум&Крам”, скерують  на допомогу 33-річній львів’янці, матері двох дітей Наталі Торохті. У жінки виявили рідкісну онкологію.

Охочим взяти участь у  “Тлум&Крам” 17 листопада і продавати речі, потрібно зареєструватися за посиланням. Продавцям організатори надають столи, крісла та вішаки. На відвідувачів чекає добра кава і вдалі покупки.

Тлум&Крам” – це новий львівський блошиний ринок, що відбувається на території LEM Station. Це світовий тренд: на противагу постійній купівлі нового споживати розумно, даючи речам друге життя.

Нагадаємо, львів’янин Олександр Костінський розробив сайт із інтерактивною мапою України місць, куди здати непотрібний одяг та речі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#доброчинність #екологія #торгівля
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...