• Головна
  • Відродження легенди про Довбуша – новий бренд з вогнем у душі!
Новини компаній
09:00, 11 листопада 2019 р.

Відродження легенди про Довбуша – новий бренд з вогнем у душі!

Новини компаній
Відродження легенди про Довбуша – новий бренд з вогнем у душі!

«Нащо легенду вигадувати, якщо легенда існує і потроху, невиправдано стирається з пам’яті», - подумали в компанії Алеф-Віналь і вивели на ринок новий коньячний бренд, давши йому ім’я славетного українського героя – Олекси Довбуша. Але засновники новинки переконують: «Довбуш Карпатський» - більше ніж просто новий коньяк, тому що над розробкою «Довбушу» працювали кращі карпатські технологи».

Відсилка назви до карпатської легенди про Олексу Довбуша - не тільки пряма вказівка на походження новинки, але й краща характеристика самого напою. Як і відомий кожному українцю герой, коньяк «Довбуш Карпатський» відрізняється волелюбним запальним характером та міцністю.

Лінійка бренду складається з двох позицій: трьох та п’ятирічної витримки, кожна з яких має свої особливості, унікальний карпатський смак та букет. Пляшку легко впізнати, завдяки оригінальній формі.  А сповнена символізму етикетка – відсилка до міфу про славетне золото Довбуша, яке заховано благородним розбійником десь у карпатських горах і досі не знайдене. Таку ж монету сам герой носив із собою у якості оберіга. Не виникає сумнівів, що талісман принесе удачу і брендові, бож ті, хто вже спробував новинку, лишають лише схвальні відгуки.  «Довбуш Карпатський» вже доступний у вільному продажу на полицях більшості крамниць, тож ви самостійно можете оцінити новинку від Алеф-Віналь та відчути вогонь у душі.

За матеріалами прес-релізу

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,67
39,74
EUR
42,68
42,75
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...