• Головна
  • Акції в супермаркетах Львова у листопаді, - ЦІНИ
15:06, 8 листопада 2019 р.

Акції в супермаркетах Львова у листопаді, - ЦІНИ

Здорова конкуренція на ринку спонукає великі мережі влаштовувати акції в супермаркетах Львова та знижувати ціни на окремі товари, а відтак, у покупців з’являється можливість зекономити на продуктах харчування. 

Кореспондент сайту 032.ua підготував для читачів добірку акцій та знижок, які пропонують супермаркети Львова у листопаді, з 8 по 20 число. Подивитися ціни на відповідну продукцію можна на скріншотах нижче. 

“Ашан”

Акції "Ашану"Акції "Ашану"Акції "Ашану"Акції "Ашану"Акції "Ашану"Акції "Ашану"Акції "Ашану"

Гіпермаркет “Ашан” влаштовує знижки з 8 по 10 листопада в деяких магазинах мережі на окремі продукти харчування. Так, по акції можна купити набори курячих яєць, запакований салат, арахіс, шоколад та чай в асортименті. До каталогу товарів зі знижками потрапили також: різні сорти капусти, огірки, сосиски, плавлений сир, сир “Брі”, м’ясо бройлера, яблука, хурма, варено-копчене куряче філе.

Eva

Eva знижкиEva знижки

У мережі магазинів Eva з 8 по 10 листопада можна з суттєво зекономити на парфумах, тушах для вій, засобах для прання та жіночих гелях для душу.

“Свій маркет”

Свій маркет, знижкиСвій маркет, знижкиСвій маркет, знижки

Продуктовий магазин “Свій маркет” пропонує цілий каталог продуктів, на які діють знижки упродовж 8 - 10 листопада. Це: кефір, чіпси, суміш горіхів, сирні крекери та бісквітні батончики.

“АТБ”

АТБ, акціїАТБ, акціїАТБ, акціїАТБ, акціїАТБ, акціїАТБ, акціїАТБ, акціїАТБ, акціїАТБ, акції

Торгова мережа гіпермаркетів “АТБ” також потішить акціями з 14 по 20 листопада на: книги (дитячі казки), лизуни, настільні дитячі ігри, книги з рецептами, іграшкові машинки, блокноти, мініквадрокоптери, інші дитячі іграшки, посуд для кухні (сковорідки, склянки, каструлі, чайники), а також контейнери для їжі й екоторбинки, рушники, білизну, капці, шапки, ефірні олійки, коробки, рукавиці, побутову техніку, штучні ялинки та новорічні прикраси, перуки, сувенірних Санта-Клаусів, набори прикрас тощо.

“Євротек”

Євротек, знижкиЄвротек, знижкиЄвротек, знижкиЄвротек, знижкиЄвротек, знижки

Львівська гуртівня “Євротек” також організовує розпродажі продуктових товарів упродовж 8 - 10 листопада. У переліку товарів, що продаються по акції: авокадо, курячі четвертинки, шоколадні батончики, булочки, хурма, “корейка” (полядвиця), шоколад, печиво, майонез, молоко, шашлик, помело, салат, тістечка, скумбрія гарячого копчення, стегно куряче в маринаді, торт, вершки.

“Арсен”

Арсен, знижкиАрсен, знижки

Мережа супермаркетів “Арсен” у Львові також пропонує ряд товарів зі знижками з 8 по 10 листопада: авокадо, випічка, шоколадні вироби, курятина, молоко, ряжанка, риба.

Нагадаємо, незабаром в Україні влаштують традиційний щорічний розпродаж до “Чорної п’ятниці”. Раніше сайт 032.ua розповідав, куди у Львові можна віддати непотрібні речі та одяг тим, хто їх потребує.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #супермаркети #знижки #акції
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...