• Головна
  • Львів'ян закликають написати диктант з української мови за призи
19:03, 6 листопада 2019 р.

Львів'ян закликають написати диктант з української мови за призи

У п'ятницю, 8 листопада, у Львівській обласній бібліотеці для дітей традиційно проведуть радіодиктант, який цього року будуть писати за новим правописом. 

Написати диктант можуть всі бажаючі об 11:00 у Львівській обласній бібліотеці для дітей на вулиці Винниченка 1. Про це розповіла кореспонденту 032.ua завідуюча відділу реклами Любов Саварин.

Як зазначила Любов Саварин, вперше цього року його можна буде перевірити вже через 15 хвилин після написання. Також є можливість надіслати свій текст на електронну адресу Українського радіо ([email protected]). Зробити це потрібно протягом 15 хвилин, відтак, автори безпомилкових диктантів отримають призи.

Зазначимо, учасники можуть прийняти участь в конкурсі на найкращі твори, тему його оголосять у прямому ефірі до 11 години. Твір із диктантом треба надіслати поштою протягом 2-х днів  поміткою "твір". 10 найкращих робіт будуть також нагороджені призами.

Довідково: Всеукраїнський радіодиктант національної єдності був започаткований у 2000 році з метою єднання навколо мови. Відтоді щороку слухачі можуть взяти участь у написанні диктанту й перевірити, наскільки добре вони знають мову. У 2018 році на адресу Українського радіо надійшло 32779 диктантів, зних без помилок написали 311 учасників.

Нагадаємо, як розповідав кореспондент 032.ua раніше, відомий львівський письменник та перекладач отримав престижну літературну премію. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032.ua #радіодиктант
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...