• Головна
  • Акція «Крути колеса від цінового стресу», або як платити менше в аптеках
Новини компаній
09:00, 7 листопада 2019 р.

Акція «Крути колеса від цінового стресу», або як платити менше в аптеках

Новини компаній
Акція «Крути колеса від цінового стресу», або як платити менше в аптеках

Коли колега йде на лікарняний, його навантаження частково чи повністю переходить на інших. Якщо в офісі працює людина з застудою, вас дратує кашель чи чхання. Щоб виконувати роботу без надмірного навантаження та боязні за власне самопочуття, порадьте колезі завітати у роботизовану аптеку та придбати упаковку вітамінів і противірусних засобів по акції «Крути колеса від цінового стресу»* зі знижкою до 25%. Можна заразом купити засоби гігієни й медичні вироби. Якщо у вас є малюк чи ви збираєтесь в гості до молодих батьків, придбайте в роботизованій аптеці дитяче харчування та зекономте до 25%. 

Лише на два місяці роботизовані аптеки «Благодія», «Аптека АНЦ», «Аптека Копійка», «Аптека Шар@» знизили ціни популярних товарів. Унікальна пропозиція за акцією «Крути колеса від цінового стресу»* завершується 30.11.2019 року. Можете запитати у провізора, скільки можна зекономити та на чому. Заплануйте поповнення аптечки, поки за акційні аптечні товари можна платити до 25% менше. 

Коли ваш час розписаний по хвилинах, можете зробити попереднє замовлення телефоном через довідку. Використайте зайву хвилину, поки стоїте у черзі чи їдете на зустріч. Наберіть номер 5900, дізнайтесь загальну інформацію про товар та його аналоги, складіть замовлення, щоб потім забрати аптечні товари у найближчому до вас місці продажу.  

Нагадуємо, економити в роботизованих аптеках «Аптека АНЦ», «Аптека Шар@», «Аптека Копійка», «Благодія» можна лише з 01 жовтня по 30 листопада 2019 року включно. Знижки діють на товари для дітей та дорослих. Завітайте в роботизовану аптеку, щоб підготуватись до пригод та незгод. 

*Інформацію про ціну на товар до і після застосування знижки, співвідношення до попередньої ціни реалізації, асортимент продукції, на який надаються знижки, а також відсоток, знижки можна дізнатися у провізорів аптек. Під знижкою мається на увазі зниження звичайної ціни реалізації на акційний товар до 25%.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...