• Головна
  • В'язаний шарм: що носити львів'янам цього сезону, - ФОТО
14:49, 13 листопада 2019 р.

В'язаний шарм: що носити львів'янам цього сезону, - ФОТО

В'язані речі не тільки ідеально підійдуть, щоб зігрітися у холодну пору року, але й допоможуть виглядати стильно. У цьому сезоні вони є трендовими, при цьому також практичними та елегантними. 

Стиліст-іміджмейкер Катерина Дорошенко розповіла кореспонденту 032.ua про найактуальніші модні в'язані речі сезону.  

Фото: Катерина Дорошенко

Фото: Катерина Дорошенко

Як зазначає Катерина Дорошенко, в'язаний одяг сезону 2019 - 2020 дуже зручний, але при цьому елегантний і витончений. Загалом в'язана мода цього сезону тяжіє до простоти та лаконічності. Більшість колекцій виконані в стриманій колірній гамі, а принтів дуже мало. Отож, добірка в'язаних речей, які потрібно додати до свого гардеробу:  

Светр оверсайз 

В'язаний шарм: що носити львів'янам цього сезону, - ФОТО, фото-2

Светр оверсайз добре комбінується з будь-яким одягом, як з джинсами-бойфрендами, так і з спідницями-олівцями. Якщо він довгий, то можна одягати, як сукню. Ідеально підійде для всіх типів фігур. Якщо хочете підкреслити талію – варто додати широкий пояс, взуття до светру підійде будь-яке. 

В'язані пальто

В'язаний шарм: що носити львів'янам цього сезону, - ФОТО, фото-3

В'язані пальто - лаконічні моделі без прикрас. Це чудовий фон для кольорових шапок, шарфів та сумок. 

В'язані сукні

В'язаний шарм: що носити львів'янам цього сезону, - ФОТО, фото-4

В'язані сукні підійдуть для всіх типів фігур. Головне - дивитися на довжину, вона має бути за коліно. А також важливообирати неприталений силует. Варто зазначити, що пряма сукня підійде абсолютно всім типам фігур та дівчатам та жінкам будь-якого віку. Можна носити не лише з чоботами, а й з кросівками та грубими черевиками.

В'язані костюми

В'язаний шарм: що носити львів'янам цього сезону, - ФОТО, фото-5

Цього сезону в тренді костюм з подовженого светру та спідниці в темній гамі: коричневі, сірі, сині, болотні відтінки. Такий тандем з вовняної спідниці і светра разом з теплими колготками стане ідеальним рішенням для виходу на вулицю в нестійку холодну погоду.  Якщо ви приміряли такий костюм, а він підкреслює усі ваші неідеальні рельєфи, то приміряйте ті ж речі, але на розмір більше – і ця проблема пройде.

Довгий і об'ємний рукав

В'язаний шарм: що носити львів'янам цього сезону, - ФОТО, фото-6

Також популярний в цьому сезоні довгий і об'ємний рукав. Він допоможе скорегувати вузькі плечі, адже приверне увагу до них. 

В'язаний одяг без рукавів

В'язаний шарм: що носити львів'янам цього сезону, - ФОТО, фото-7

В'язаний без рукавів такожд на піку популярності. Варто зазначити, що головне обережно вибрати модель, щоб не виглядати занадато у стилі ретро.

В'язані речі з шарфом

В'язаний шарм: що носити львів'янам цього сезону, - ФОТО, фото-8

Довгі шарфи з в'язаного полотна в парі з сукнею або светром дуже популярні. Вони додають зросту та візуально роблять вашу фігуру стрункішою. 

Незвичайні силуети

В'язаний шарм: що носити львів'янам цього сезону, - ФОТО, фото-9

Незвичайні силуети характеризуються нерівними краями, відсутністю деталей, а також незвичайним способом одягання речей. Вони можуть зробити візуально широкі стегна зробити меншими, вузькі стегна - ширшими, а талію - вужчою. Це хороший спосіб правильно розставити акценти в тих місцях фігури, якими ви задоволені.

Додамо, раніше кореспондент 032.ua дізнався у дизайнерки про про ідеально сформовані луки львів'янок. Адже модні тенденції постійно змінюються, відтак на вулицях Львова можна побачити різні образи, які приміряють для себе мешканці.

Нагадаємо, львів’янин Олександр Костінський з другом-іноземцем Джанфранко розробив сайт із інтерактивною мапою України, де можна знайти місця, куди здати непотрібний одяг та речі. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #модні_тренди #мода #032.ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...