• Головна
  • Основний фінансист "Свободи" заволодів земельними ділянками АТОвців біля Львова
11:57, 5 листопада 2019 р.
Надійне джерело

Основний фінансист "Свободи" заволодів земельними ділянками АТОвців біля Львова

13 вересня 2019 року компанія, якою кінцево володіє депутат від "Свободи" Ігор Кривецький, стала власницею 65,51 га в селі Стрілки Львівської області.

Ще у далекому 2017 році сільська рада села Стрілки виділила учасникам АТО та місцевим мешканцям три земельні ділянки загальною площею у 65,51 га. Ці три ділянки утворили з 29 частинок, площею по 2 га, пишуть "Наші гроші".

Цими частинками свого часу володіли "одіозні львівські активісти", наприклад, Олег Дудок, Андрій Різничок та Костянтин Дерюгін. Однак вони свої землі, по суті, "віддали" або ж - продали фірмі ТзОВ "Еко фермі Едем".

На фото: Ігор Кривецький з дружиною (взято з Facebook).

І саме "Еко ферма Едем", яку "поглинуло" ТОВ "Узлісся", яким керує депутат від партії "Свобода" Ігор Кривецький, заволоділа у вересні цього року 65,51 га землі вартістю у 353,12 тис. грн.

Досить довго на Публічній кадастровій карті інформація про ці землі значилася як прихована. І обласні, і районні чиновники Держгеокадастру ігнорували офіційні запити журналістів. Загально, депутатові Кривецькому на сьогодні належить понад 110 га в Перемишлянському районі.

Нагадаємо, що 2 листопада одіозного львівського нардепа Ярослава Дубневича Вищий антикорупційний суд відпустив під заставу у 100 мільйонів гривень.

За матеріалами "Наші гроші"

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032.ua #гроші #розслідування #ВО "Свобода" #АТО
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...