• Головна
  • Нардепа Ярослава Дубневича суд відпустив під заставу у 100 млн грн
12:33, 3 листопада 2019 р.

Нардепа Ярослава Дубневича суд відпустив під заставу у 100 млн грн

У суботу, 2 листопада, Вищий антикорупційний суд відпустив позбавленого недоторканості нардепа Ярослава Дубневича під заставу. 

Нардеп підозрюється в організації злочинної схеми закупівель запчастин для "Укрзалізниці". За даними експертизи, державному підприємству завдано збитків на суму 93 мільйона гривень. Про це йдеться на сайті ТСН. 

Відтак, Вищий антикорупційний суд обрав Ярославу Дубневичу запобіжний захід у вигляді внесення застави розміром 100 млн грн протягом 5 днів від дня оголошення ухвали. 

Фото: censor.net.ua

Фото: censor.net.ua

А також на Ярослава Дубневича покладено низку обов’язків. А саме: прибувати за вимогою до слідчого, детектива, прокурора, повідомляти слідчого, прокурора, детектива чи суд про зміну свого місця проживання та роботи; утриматись від спілкування щодо обставин кримінального провадження з фігурантами, здати на зберігання до відповідних органів державної влади свій паспорт для виїзду за кордон, інші документи, що дають право на виїзд з України та в`їзд до України, а а також він повинен носити електронний засіб контролю. 

Натомість, народний депутат Ярослав Дубневич на своїй Facebook-сторінці повідомив, що за відсутності будь-яких доказів, вважає ухвалу суду необґрунтованою, відтак, він готує апеляційну скаргу та зазначає, що боротьба за справедливість триває. 

Джерело: Телевізійна служба новин

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #Дубневич #новини #032.ua
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...