• Головна
  • Для власників "євроблях" створили калькулятор вартості розмитнення авто
10:13, 5 листопада 2019 р.

Для власників "євроблях" створили калькулятор вартості розмитнення авто

Днями Державна митна служба відкрила доступ у тестовому режимі користувачам до калькулятора митної вартості та платежів при оформленні автомобіля. Онлайн-сервіс дозволяє упродовж кількох хвилин самостійно розрахувати, скільки податків потрібно заплатити за ввезення автомобіля з-за кордону та зорієнтуватися щодо вартості транспортного засобу по історичних даних в системі.

Як повідомив головна Державної митниці Максим Нефьодов, українці зможуть підрахувати мінімальну, середню та максимальну вартість зазначеного ними автомобіля за останні два роки на основі реальної інформації. Усього в базі є дані щодо мільойна машин понад 2300 моделей - це усі транспортні засоби, які оформляли на митниці. Ціни на автомобілі вказані за 2018 - 2019 роки та є актуальними.

Уже в перший день на сайті було близько тисячі користувачів. Разом із тим, запуск сервісу зайняв більше часу, ніж того очікували розробники, оскільки всі одруківки "чистили" вручну. Протестувати сайт можна за посиланням: https://calc.customs.gov.ua.

Для власників "євроблях" створили калькулятор вартості розмитнення авто, фото-1

Щоб скористатися калькулятором, потрібно по черзі ввести характеристики автомобіля у відповідні поля на сайті (марка та модель авто, країна та рік виробництва, об'єм і тип двигуна, пробіг тощо). Можна обрати наявні дані або ввести вручну. Потім вводиться ціна, за яку було придбано вами транспортний засіб, якщо такі дані невідомі, то вводиться середня ринкова ціна. Врешті, користувач отримує дані про всі платежі, які потрібно заплатити при розмитненні зазначеного авто.

Нагадаємо, раніше в Україні створили бота в каналі Телеграм, який допомагав порахувати вартість розмитнення автомобіля на єврономерах. Цього року відтермінували введення "санкцій" для власників "євроблях", котрі порушили умови транзиту.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #євробляхи #розмитнення #автомобілі #калькулятор #митниця #вартість
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...