• Головна
  • Львів'ян просять стати донорами крові або волосся в рамках проекту "Я, Ніна"
14:17, 1 листопада 2019 р.

Львів'ян просять стати донорами крові або волосся в рамках проекту "Я, Ніна"

5 листопада з 9:00 до 12:30 у Львові вперше відбудеться День донора в рамках проекту "Я, Ніна". Раніше аналогічна подія відбувалася лише у Києві та проводилась у форматі Red Brunch.

Як повідомили 032.ua організатори події, таким чином людей заохочують долучитися до добрих справ і стати донорами крові або волосся. За результатами попередніх чотирьох подій у Києві, 240 людей стали донорами крові, що дозволило врятувати 720 життів. Окрім цього, 17 людей віддали своє волосся на виготовлення перук для дітей, що втратили власне волосся внаслідок хіміотерапії.

У Львові перший Red Brunch проводять у колаборації з "ДонорUA" та "ДонорUA Львів". Подія відбудеться у BankHotel Lviv за адресою: вул. Листопадового Чину, 8; другий поверх для донорів крові та перший поверх - для донорів волосся (салон).

Що ви отримаєте за те, що станете донорами: попередню онайлн-консультацію від ДонорUA; гарний браслет від Guzema Jewelry, частування від BankHotel Lviv до та після здачі крові, почесне звання донора та довідку, яка дасть вам офіційний вихідний на роботі після здачі крові, а також - талон на обід. Обов'язкова реєстрація для донорів крові: https://forms.gle/tk9gRGgtnT8f8KKt5.

Для того, щоб стати донором волосся для проекту та скористатись мобільною перукарнею, потрібно бути готовим (-ою) пожертувати 35 або більше сантиметрів власного волосся. З нього завдяки ініціативі Hair for Share зроблять перуки для дітей, які їх потребують. 

Якщо у вас є збережене волосся, яке ви обрізали не більше 5 років тому і воно має гарний вигляд, можете принести його також. Волосся може бути сивим або пофарбованим. Не приймається волосся тільки після хімічної завивки. Реєстрація для донорів волосся: https://bit.ly/33Pi4lS. Ближче до події вам перетелефонують, щоб узгодити час запису.

На львівському Red Brunch буде присутня Яніна Соколова та рок-музикант, лідер гурту «Друга Ріка» Валерій Харчишин.

Нагадаємо, раніше сайт 032.ua розповідав про 5 собачок з важкими долями, які чекають на добрих господарів у ЛКП "Лев".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #Red_Brunch #донорство
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...