• Головна
  • Вульфік, Марк та ще 3 чарівних собачок шукають добрих господарів у Львові, - ФОТО
12:29, 1 листопада 2019 р.

Вульфік, Марк та ще 3 чарівних собачок шукають добрих господарів у Львові, - ФОТО

У ЛКП "Лев" продовжують прилаштовувати безпритульних собачок у добрі руки. Цього разу на хороших львів'ян, які би їх прихистили, чекають п'ятеро чарівних песиків.

Кореспондент сайту 032.ua пропонує дізнатися детальніше про кожну з тваринок, яких можна забрати у Львові з вулиці Промислової, 56 у будь-який день тижня.

Вульфік

Вульфік

Вульфік

Цей пес, як і решта безпритульних собачок, уже в молодому віці постраждав від людей: він потрапив у дорожньо-транспортну пригоду. На щастя, ветеринарам комунального підприємства вдалося "поставити його на лапи", тож зараз пес шукає нову родину. Господарі мають бути люблячими, адже Вульфіку ще потрібно буде пройти реалбілітацію після травм.

Марк

Марк

Марк

У цього чотирилапого красунчика також непроста доля: лікарі ЛКП "Лев" вирізали йому пухлину на шиї. Пес пережив дуже складну операцію, яка пройшла успішно, тож зараз Марк чекає на добру родину.

Дін

Дін

Дін

Старший і солідний собака Дін потрапив на підприємство як бродячий пес - увесь брудний та скуйовджений. Хоча кінологи по поведінці хвостатого зробили висновок, що раніше він мав господарів: собака дуже дружній та вміє виконувати команди, але при цьому дуже сумує за домом.

Мішаня

Мішаня

Мішаня

Цей собака дуже спокійний та виважений. Полюбляє спілкуватися та гуляти з людьми, відтак буде прекрасним компаньйоном для нового господаря у будь-якій ситуації.

Кевін

Кевін

Кевін

Соціалізований та активний песик - це молодий Кевін. З ним уже попрацювали кінологи, тож пес зможе стати відмінним другом та охоронцем у новому домі.

Більше добірок з тваринками від ЛКП "Лев" ТУТ. Нагадаємо, раніше сайт 032.ua розповідав, як котів із Домівки врятованих тварин переселили у зимовий будиночок.

Фото Ірини Шелест та Марти Возної

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #ЛКП Лев #тварини #собаки #пес #добірка #прихистіть #притулок #допомога #господарі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...